Naakte serieaanrander in Alkmaar

Icoon OpmerkelijkEen naakte man valt al langere tijd jonge vrouwen lastig in Alkmaar Noord. Hij slaat 's nachts toe in het gebied tussen de wijken Daalmeer en Vroonermeer. Vanaf april tot begin november heeft hij, voor zover bekend is bij de politie, al zevenmaal toegeslagen. Het lijkt er bovendien op dat de aanrander steeds brutaler wordt in zijn handelingen.

De piemelnaakte aanrander komt meestal in actie op het moment dat de vrouwen hun woning willen binnengaan. Hij betast ze of 'rijdt' tegen hen aan. Het incident vindt steeds buiten plaats voor de woning van het slachtoffer en vaak op het moment nadat de horeca haar deuren sluit en het einde staptijd is. Meestal in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Het betreft een blanke man (tussen de 20 en 25 jaar oud) die circa 1.85 meter groot is en donkerblond haar met een pony heeft. Hij heeft verder een slank tot mager postuur. De naakte aanrander verplaatst zich per fiets. Soms heeft hij een witte zakdoek voor zijn gezicht gebonden of een muts op zijn hoofd. Mensen die menen meer te weten, kunnen de politie bellen.


Met dank aan Boesh voor de submit.