FOK! doet verslag van de Paralympics

De Olympische Spelen zijn voorbij, maar de OS-site blijft nog even open. Vanaf 6 september worden namelijk de Paralympics in Peking gehouden, de Spelen voor minder valide mensen. FOK! zal je gedurende deze periode op de hoogte houden van alle Nederlandse medailles en ander nieuws uit Peking.

Daarnaast geeft FOK! vanaf vandaag in samenwerking met Uitgeverij Nieuw Amsterdam de boeken Vuur! van Mart Smeets, Kracht van Marc de Hond en Goud, zilver, brons weg.

Kracht is het aangrijpende verslag van een dramatische gebeurtenis in het leven van een succesvolle jonge jongen. Hij was op tweeëntwintigjarige leeftijd één van de eerste internetmiljonairs van het land. Op papier dan. Zijn fortuin verdampte toen de internetbubble barstte. Maar het echte noodlot moest nog komen voor de jonge ondernemer Marc de Hond: een tumor in zijn ruggenmerg, gevolgd door een knoepert van een medische misser. Hoe verwerk je de fysieke, mentale en sociale gevolgen van een ernstige handicap en hoe weet je dankzij een grenzeloos optimisme een nieuw leven op te bouwen?

Hoe je kans kan maken om een van de boeken te winnen, lees je op de OS-site.