FOK! Prijswinnaars week 16

Afgelopen week kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal spectaculaire en leuke prijzen. Hier is het overzicht met de winnaars van afgelopen week.

Allereerst gaf FOK! 10 webhostingpakketten mèt domeinnaam weg van ActiveDomain. Het goede antwoord was: "reseller hosting". De winnaars zijn geworden:


Misanthropist
Paaul
longview4
Eraser127
R_Style
bevebe
saskia73
FX
Subbase
BroekieOok gaven we tien keer de CD van JumboDollars weg. Om kans te maken op de CD moest je drie leden van JumboDollars noemen, hierbij voor de volledigheid alle namen: Jean Paul Schriks, Maarten Brandenburg , Stef Willeboordse, Jasper Droogers, Rob Brandenburg en Hans Metzger. De winnaars zijn:


P8R
Ikook
RikjanOetEnter
peety
gooi
ironchat
2xdehelft
pnoob
Graaff
peterhgv


Tot slot gaven we 5x2 kaarten weg voor de spectaculaire show Bharat op 4 mei in Rotterdam. Het goede antwoord op de vraag luidde 'van India'. De winnaars zijn:


Miss_MacPhisto
Tumaril
rudedeltadude
addictivebeat
jvdh


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden of er wordt contact met je opgenomen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.