Modellencontract WK-babe verscheurd

Even leek het leven Axelle Despiegelaere toe te lachen. De 17-jarige Belgische schone kreeg namelijk deze week een modellencontract aangeboden bij L'Oreal. Het cosmeticaconcern heeft het contract inmiddels weer verscheurd.

Het bloedmooie tienermeisje werd twee weken geleden wereldberoemd nadat zij de Rode Duivels stond aan te moedigen. De beelden van de blondine gingen de hele wereld over. En ondanks de uitschakeling van België, leek ze er toch iets moois aan over te houden.

L'Oreal bood haar deze week namelijk een vet contract aan om via sociale media een filmpje te maken voor de make-upboer. Helaas blijkt het vooroordeel over onze zuiderburen toch weer op waarheid te berusten. Axelle had namelijk een foto op haar Facebook gezet, waar ze trots poseert bij een door haar neergeschoten geit in Afrika.

Pech voor haar, want L'Oreal blijkt juist een diervriendelijk bedrijf. Twee jaar geleden schonken ze nog een grote som geld aan een organisatie die zich inzet tegen dierenleed. Het bedrijf heeft dan ook vandaag aangekondigd de samenwerking vroegtijdig te beëindigen.