Johan Derksen heeft last van groupies

Voetbalanalist Johan Derksen heeft de laaste weken veel last van vrouwelijke groupies. Steeds vaker krijgt hij aanzoeken van vrouwen via mailtjes dat ze de 62-jarige journalist 'lekker vinden' en dat Derksen zijn jasje wel eens uit mag doen. Tijdens het WK2010-programma VI Oranje heeft Derksen namelijk, ondanks de hittegolf, altijd stoïcijns zijn nette pak aan.

Ook willen vrouwelijke fans voor en na de uitzending van VI Oranje steeds vaker al zoenend met Derksen op de foto. Zaterdagavond bereikte de populariteit van Derksen een kookpunt. Een dame begon in de rubriek 'Dat zeg ik' met Derksen te flirten: "Johan, dat lekkere ding. Ik ben het helemaal met hem eens. We worden echt wereldkampioen."

Derksen kon het commentaar van de exotische dame wel waarderen: "Mag ik nog even wat zeggen tegen dat meisje!? Kamer 475." Of de vrouw van de voetbalanalist de vele aandacht kan waarderen moet nog blijken na het WK. Voorlopig zit Derksen alleen zonder zijn vrouw in het Kurhaus, waar VI Oranje wordt opgenomen.


Johan Derksen steeds populairder onder vrouwen (fragment op 5:10)