Sibon: "Dit was gewoon klote, slecht"

SC Heerenveen is het seizoen 2007/2008 niet goed begonnen. Uit drie wedstrijden wist de ploeg van trainer Gert-Jan Verbeek slechts twee punten te halen. Eerder speelde de club al gelijk tegen Willem II (0-0) en verloor het van Ajax (4-1). Gisteren speelden ze gelijk tegen Sparta.

"Dit is gewoon klote, slecht", liet een balende Sibon in een eerste reactie weten. De spits was overigens verantwoordelijk voor de eerste treffer van het duel. "De manier waarop we de doelpunten weggaven, was gewoon kinderachtig. Zonde, want we waren de bovenliggende partij en hebben genoeg kansen gehad."

Toch was Sibon blij dat hij eindelijk het net vond. De laatste treffer van de speler dateert alweer van anderhalf jaar geleden. "Ja, dat was met PSV, in de kampioenswedstrijd tegen Vitesse", aldus de aanvaller. "Tsja, ik heb gewoon een paar klotejaren achter de rug. Ik hoop hier bij Heerenveen eindelijk de draad weer op te pikken. En natuurlijk is het dan lekker om weer eens te scoren. Maar aan de andere kant: ik wist ook dat ik het niet verleerd was, of zo."