FOK! weekend tv-gids

Volgens Wikipedia stopt het weekend niet op zaterdag, daarom brengen we je de FOK! weekend tv-gids nu ook op zondag! Vanavond nog even onderuit voor de buis voordat je morgenochtend weer op je school, werk of in de collegebanken wordt verwacht. Maandagochtend lees je hier een overzicht van de kijkcijfers!

De tv-gids van zondag 27 september:

Nederland 1
De avond begint om 20.25 uur met een nieuwe aflevering van het meest bekeken programma op de Nederlandse tv, Boer zoekt vrouw. Vandaag staan er verschillende excursies op het programma, zo gaat boer Peter met zijn vrouwen naar het strand en bezoekt boer Wim een heuse vlindertuin. Om tien voor half tien een uurtje Paul de Leeuw met Lieve Paul PS, een uur later gevolgd door een compilatieaflevering van Bij ons in de PC. De zondagavond is pas compleet om 22.50 uur met Studio Voetbal. 

Nederland 2
Een zoektocht naar Nederland in the Big Apple in The New York Connection om 20.15 uur. Beagle, in het kielzog van Darwin is toe aan zijn derde aflevering die 21.10 uur start, met vandaag aandacht voor uitgestorven diersoorten. Om 21.50 is het tijd voor Zembla, hierin wordt het falende communicatiesysteem C2000, van de brandweer, politie en ambulance, onder de loep genomen. 

Nederland 3
Daphne Bunskoek, Dennis Storm en Floortje Dessing ontdekken de wereld elk op hun eigen manier in 3 op reis, om 19.50 uur. Half negen begint Draadstaal waar Joop en Leon hun snackbar weer openzetten en Fred en Ria het nieuws becommentariëren. Daarna aandacht voor de top van de Nederlandse muziek, met om 21.05 Jan Smit, de zomer voorbij en om 21.35 uur Wie is Di-rect? Neukende vaders en moeders zie je in ieder geval niet om 22.20 uur, want dan begint Ouders hebben geen seks.

 RTL 4
De zondagavond op RTL 4 start om 20.00 uur met een film, de thriller Premonition. Hierin overlijdt de man van huisvrouw Linda, maar de volgende ochtend staat hij levend en wel bij het koffiezetapparaat. De volgende dag is hij weer dood. Terwijl de begrafeniskosten oplopen, probeert Linda nog wat van haar leven te maken. Glitter glamour Gordon gaat hierna van start, om 22.05. Om vijf over elf de herhaling van Wat Vindt Nederland? met Jack Spijkerman.

RTL 5
Acht uur vanavond een talentenjacht waar zelfs echt talent aanwezig is, So You Think You Can Dance. Hierna lachen, gieren en huilen, van het lachen, in De 15 meest hilarisch tv momenten om 21.30 uur. Aansluitend zie je de meest vreemde aandoeningen in Gênante ziektes om half elf. Dan nog een uurtje leedvermaak met de Amerikaanse realityserie Hilton & Richie's Simple Life. 

RTL 7
Om 20.00 uur een samenvatting van de Formule 1 in Singapore in GP: Formule 1. Dan aandacht voor Zware jongens achter tralies, waarin tien Britten vrijwillig de cel in kruipen om 21.00 uur. Half tien is er The First 48 hours, een Amerikaans realityprogramma dat zich afspeelt tijdens de eerste 48 uur nadat een misdrijf is gepleegd. Verslaafd aan porno is het onderwerp van de 'documentaireserie' Ooggetuige om 22.30 uur.

RTL 8
How To Look Naked? Je ziet het in het make-over programma om 20.30. Een uurtje later is er de herhaling van Benelux' next top model, een zoektocht naar het nieuwe topmodel van de Benelux. Om 22.30 uur de prehistorische avonturenfilm Quest for fire. Met een 7,4 op IMDB kunnen we deze oscarwinnende rolprent uit 1981 gerust een aanrader noemen. Half een is het geen weekend meer, maar kun je nog wel naar Sexy Girl kijken, ja, of niet.

SBS 6
André van der Toorn gaat op jacht naar snelheidsovertreders, bumperklevers en spookrijders in Wegmisbruikers! om half negen. Om half tien Alberto Stegeman en Rob Geus die wanhopige vakantievierende Nederlanders uit de brand helpen. Om 22.50 uur, na Hart van Nederland, is de documentaire De oudste Siamese tweeling ter wereld te zien, de enige mannelijke Siamese tweeling die niet chirurgisch is gescheiden. 

Net 5
Een spirituele avond op Net 5 vanavond, vol geesten, duistere krachten en andere bovennatuurlijke verschijnselen. Om 20.30 Ghost Whisperer, met oa Jennifer Love Hewitt. De dramaserie Fringe, van de maker van Lost, zie je om 21.25 uur en om 22.20 de misdaadserie Medium. De heksen van Charmed zie je net na middernacht om tien over twaalf.

Veronica
Misdaadbestrijding in Criminal Minds om 20.30 uur, hierin volgen we een speciaal FBI team dat zich vooral op het gedrag van criminelen focust. Daarna de Amerikaanse dramaserie Medical Investigation om 21.25 uur, gevolgd door de keiharde actie in Dark Blue om 22.15 uur. Will Smith is terug in de zoveelste herhaling van The Fresh Prince of Bel-Air om 23.05 uur.