FOK!games: Terminator en Transformers

Het was de week van de baggergames en de glazen bol voor FOK!games. Het blijft jammer om te zien dat bedrijven het nog steeds niet doorhebben als ze kwaliteitloze producten op de markt brengen en daar moest de redactie door lijden. Zo publiceerden we maandag de review van de boksgame Ready 2 Rumble: Revolution voor de Nintendo Wii. In deze game moet je het in een cartooneske stijl opnemen tegen absurde boksers door met de controllers te bewegen. Helaas hadden de heren van ontwikkelaar AKI de besturing nooit getest, want die reageerde als een dronken student op een fiets als hij felle lampen op zich af ziet komen en een positief oordeel zat er niet in. De game werd niet eens gered door een trailer met David Hasselhoff. Uitgebreide informatie over de game kun je hier lezen.
 
 Ready 2 Rumble Bikini Zombie
 
Voor de mensen die niet vies zijn van digitale borsten hebben we Onechanbara: Bikini Zombie Squad voor de Xbox 360. In deze game speel je schaarsgeklede dames met zwaarden die het tegen legers zombies moeten opnemen. Klinkt leuk, maar de game is zo interessant als een gorilla die zijn eigen stront eet. Als je wil weten waarom, dan kun je dat hier lezen.
 
Zoals gezegd was het ook de week van de glazen bol. We keken vooruit naar een aantal titels met grote namen, met als eerste Terminator: Salvation. De game zal een prequel zijn voor de film die later dit jaar verschijnt, maar lijkt toch de trend te volgen van andere filmgames. Met een slechte besturing, artificial intelligence en ondermaatse graphics lijkt het niet goed te komen met deze titel. Uitgebreide informatie vind je hier. Terminator was niet de enige filmgame, want ook Transformers: Revenge of the Fallen krijgt zijn eigen game. De game op basis van de vorige film zoog enorm en de verwachting was eigenlijk dat dat voor Revenge of the Fallen ook wel zou gelden. Hoewel alles er dit keer beter uitziet, missen we nog wel het vrouwelijk schoon van Megan Fox, maar er is potentie. Meer over Revenge of the Fallen lees je hier.
 
Terminator: Salvation Indiana Jones and the Staff of Kings
 
Als laatste, maar zeker niet als minste, namen we alvast een kijkje bij Activision voor Indiana Jones and the Staff of Kings. In dit gloednieuwe Indy-avontuur, waar geen film van komt, gaat onze archeoloog met de zweep op zoek naar de staf van Mozes. De Nazi's willen hem dit natuurlijk beletten en dus wordt het knokken met dit Duitse gespuis. Wat je allemaal moet doen om de staf te vinden waarmee je zeeën kan splijten kun je hier lezen.