Britney bedankt biddende fans

Het bidden van de fans die ze nog over heeft heeft Britney Spears veel goed gedaan. De gebeden hebben haar door een moeilijke tijd heengeloodst, schrijft ze op haar website. "Ik ben zo gezegend dat jullie genoeg om mij geven om bezorgd om te zijn. Jullie zijn aan mijn zijde nu ik weer probeer wat van mijn leven te maken." Ze schrijft ook voor haar fans te bidden, met de woorden:"Ik bid ook voor jullie, veel geluk!"

Enige arrogantie is de gevallen zangeres niet vreemd. Zo beschouwt ze haarzelf en haar fans als 'het licht op de wereld'. Ook zouden zij en haar fans anderen moeten inspireren naar een hogere macht te kijken.

Britney, die onlangs tot meest overgewaardeerde ster werd uitgeroepen, maakt nogal een moeilijke periode door. Zo ligt ze in scheiding met Kevin Federline, moest ze een tijdje afkicken in een ontwenningskliniek en liggen persmuskieten altijd op de loer om een glimp van Britney op te vangen.

De paparazzi vinden al die uitspattingen van de ooit zo keurige zangeres maar al te mooi. Zo schoor ze haar hoofd een paar maanden geleden nog kaal en stapte ze zonder slipje uit een auto.


De Evangelische Omroep is blij met het potentiŽle tientjeslid