David Beckham bekent affaire

tongytongylickylicky, zBus, -R-Style en Anomaly hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Voetbal - David BeckhamVolgens de Britse krant News of the World zou David Beckham zijn affaire met de Nederlandse Rebecca Loos hebben toegegeven aan zijn vrouw Victoria. Volgens de krant zou Beckham haar op donderdag acht april hebben ingelicht over de relatie en hij zou gesmeekt hebben om een nieuwe kans. Bovendien had hij moeten vechten tegen zijn tranen toen hij toegaf dat hij de sms’jes had gestuurd naar Rebecca.

Volgens vrienden van “Posh” zou zij diep geschokt zijn na de bekentenis van haar David. Ook aan een goede vriend zou David het hele verhaal hebben toegegeven. “My life is fucked. I don’t know what to do. I love Victoria, but she is really upset. I’ve let everyone down”, aldus David. Over de affaire zei hij “Het gebeurde gewoon ik weet niet wat ik aan het doen was.” Opvallend was dat Victoria gewoon de loyale vrouw bleef en de sterspeler van Real Madrid in Spanje kwam bijstaan.

Op de avond dat Rebecca Loos het interview gaf waarin zij de hele affaire bloot op tafel legde, was Victoria in een bar in Verbier. Het interview zou zij echter wel hebben opgenomen en later hebben bekeken. “Ik kan het niet geloven dat David haar aardbeien voerde. Hij deed zulke romantische dingen altijd voor mij, om dat te horen uit de mond van een andere vrouw is verschrikkelijk. Het was zo persoonlijk en het maakte me echt ziek”, zo tierde Victoria.

Al eerder, in september, schreef News of the World over het flirten van David met Rebecca, maar dit werd in alle talen ontkend door Victoria. Toen zij echter hoorde van een tweede affaire van Beckham met Sarah Marbeck brak zij uit in woede. Volgens goede vrienden van “Posh” zou zijn daarom ook op het punt staan om de relatie met David tijdelijk te verbreken.
Bron: NOS Teletekst/News of the World