VS in de ban van moordende sluipschutter

MeandMyself had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In de buitenwijken van Washington heeft een onbekende sluipschutter sinds afgelopen woensdag tot nu toe vijf mensen vermoord. De sluipschutter gebruikt waarschijnlijk een jachtgeweer en elke keer maar 1 kogel.

De vijf dodelijke slachtoffers werden op klaarlichte dag neergeschoten op openbare plaatsen in buitenwijken van Washington: twee bij tankstations, een buiten een kruidenierszaak, een bij een postkantoor en het vijfde slachtoffer maaide het gras bij een autozaak. Gisteravond werd er een herdenkingsdienst voor de vermoorde mensen gehouden.

In totaal zijn er meer dan 140 agenten op de zaak gezet, maar men heeft nog bijna geen aanknopingspunten. Het enige dat ze hebben is een vaag signalement van 2 mannen die in een wit busje wegreden nadat een van de slachtoffers was getroffen. Tot nu toe zijn er nog geen arrestaties verricht. De politie is hopeloos en zoekt koortsachtig naar een oplossing.

Een moordpoging op een vrouw in de staat Virginia wordt ook met de sluipschutter in verband gebracht. De politie heeft namelijk ontdekt dat hetzelfde wapen is gebruikt om tenminste vier van de zes slachtoffers te vermoorden. De 43-jarige vrouw werd vrijdag op een parkeerplaats in de plaats Spotsylvania in haar rug geschoten. De vrouw ligt in stabiele toestand in een ziekenhuis.

Lees hier, op de site van CNN, meer over de gebeurtenissen.