FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van dinsdag 24 februari 2004

Zoenbutton

WAAROM DEZE WEBSITE?

Om de mensen in Nederland en Vlaanderen te laten weten: bij begroetingen en felicitatie is drie keer zoenen geen verplichting en geen regel; het is alleen een gegroeide gewoonte van de laatste 25 jaar.

Ongelooflijk waar mensen zich al niet druk over maken. 3x zoenen, 2x zoenen, who cares?. En er dan zelfs nog mee in verschillende (pag 2) kranten komen...
Potje commercieel doen en dan 60 cent voor een button durven vragen...

Traangasbom op carnavalsfeest

Maandagavond heeft de politie uit Tegelen twee mannen aangehouden aangehouden die maandagavond rond 21.00 uur een traangasbom zouden hebben gegooid in een zaal vol carnavalsvierders.

Door de bom werd het pand door de politie ontruimd. Daar waren op dat moment ongeveer zeshonderd mensen aanwezig. Ongeveer twintig mensen raakten door het traangas bedwelmd en hadden pijn aan hun ogen en ademhalingsproblemen. Zij werden behandeld door mensen van de ambulancedienst.

De verdachten zitten vast. Niet bekend is waarom zij tot hun daad kwamen of hoe oud zij zijn.

Michelin vreest winst Bridgestone

Pierre Dupasquier van Michelin voorspelt dat niet een team op Michelin banden, maar een team met Bridgestone's het kampioenschap gaat winnen.

Daarbij doelt hij eigenlijk gewoon op Ferrari, het enige topteam op Bridgestone banden. De vrees komt voort uit het feit dat Bridgestone zich maar op één topteam hoeft te richten, terwijl Michelin drie topteams onder zich heeft. Met slechts Ferrari als topteam kan Bridgestone zich daar perfect op richten.

Vooral het feit dat ferrari zich in de tests nog weinig met andere teams heeft laten zien zorgt voor onzekerheid bij Dupasquier: "Ferrari heeft tot nog toe alleen maar alleen getest. Dat maakt het voor ons niet mogelijk een vergelijking te maken met onze Japanse concurrenten Bridgestone. Maar ik denk dat ze met name hun prestaties over één rondje flink hebben verbeterd, al is hetzelfde waarschijnlijk niet gebeurd voor de langere afstanden."

Feyenoord en Westerlo werken samen

Feyenoord zal gaan samenwerken met de Belgische club Westerlo.

Technisch manager zal deze week daarvoor de afsluitende gesprekken voeren. Feyenoord had eerder al een samenwerkingsverband met het Belgische RWD Molenbeek, maar dat mislukte. Nu wil men opnieuw een poging wagen met Westerlo, dat uitkomt in de Belgische Eerste Klasse.

Volgens Wotte heeft de samenwerking vooral een financieel doel: "Bijvoorbeeld voetballers van onze voetbalschool in Ghana.In België kosten zulke spelers een kwart van het bedrag dat je in Nederland voor ze moet betalen." Bij Westerlo zouden spelers tegen een geringer bedrag moeten kunnen rijpen.

Betogingen bij Vredespaleis rustig verlopen

De betogingen voor het vredespaleis in Den Haag zijn rustig verlopen. In het vredespaleis begonnen gisteren de hoorzittingen van het VN-hof over de omstreden muur tussen Israël en Palestina. In Den Haag waren er ongeveer 1500 pro-Israëli's en 600 Palestijnse sympathisanten op de been. Door het gescheiden houden van beide betogingen werden confrontaties voorkomen.

De pro-Israëli's hielden een mars om hun steun te betuigen aan het beleid van Israël omtrent de veiligheidsmuur. De mars ging vanaf het Indië-monument richting het vredespaleis. Voor het vredespaleis was een bus neergezet die bij een aanslag in januari was verwoest.

De Palestijnse leider Yasser Arafat had herhaaldelijk opgeroepen tot protesten tegen de muur, die waren er dan ook massaal in de Palestijnse gebieden. Zo'n 2500 demonstrerende Palestijnen werden bij de muur bestookt met traangas door Israëlische soldaten.

Een woordvoerder van de Palestijnen heeft voor het hof aangedrongen op het opleggen van sancties tegen Israël. De uitspraak van het VN-hof is echter niet bindend en Israël heeft al aangegeven ze te zullen negeren.

Zanger van band Mud overleden

De zanger van de Britse band Mud is overleden, dit nieuws is door zijn vrouw bekend gemaakt. De 57-jarige Les Gray overleed afgelopen zaterdag aan de gevolgen van keelkanker.

De band Mud werd opgericht in 1966 en beleefde zijn hoogtepunt in de jaren zeventig. Ze werden bekend door nummers als Dynamite, Tiger Feet, Lonely This Christmas en Oh Boy. De grote successen van Mud waren vooral in Nederland en Duitsland. Op 11 oktober 2002 kwam de band nog bijeen en traden ze op in Nederland.

Bush opent aanval op Democraten

President Bush heeft de aanval geopend op de Democraten en hun presidentskandidaat. In een 40 minuten durende toespraak voor Republikeinse gouverneurs haalde hij flink uit naar zijn uitdager in november, vermoedelijk senator John Kerry. Bush vermeedt in zijn rede wel de naam van deze Democratische kandidaat te noemen.

Volgens Bush gaat Amerika met hem aan het roer een sterke en zelfbewuste tijd tegemoet, met de Democratische kandidaat zullen het juist onzekere en gevaarlijke tijden voor Amerika zijn. Verder wees de president op de tegenstrijdige opvattingen die onder de Democraten heersen. Vooral op punten als belastingverlaging en de bevrijding van Irak verschillen de meningen.

Mini & Maxi stoppen als theaterduo

Het theaterduo Mini & Maxi gaat stoppen. Dat heeft het management van Karel de Rooy (Mini) en Peter de Jong (Maxi) laten weten. Waarom de twee uit elkaar gaan is nog onduidelijk; de reden van de breuk lichten ze woensdag op een persconferentie in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag toe.

De twee begonnen in 1969 bij Tom Manders, de komiek die beter bekend is als Dorus. Daaropvolgend maakten ze eigen programma's en waren ze onder meer te zien in België, Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Rusland en Taiwan.
Laatste reviews en specials
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
©FOK.nl e.a.