FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 23 februari 2004

Michal Benes fluit Perugia-PSV

Het duel tussen Perugia en PSV van aanstaande donderdag wordt gefloten door Michal Benes.

Benes floot in oktober 2002 Rosenborg tegen Ajax, dat Champions League duel bleef destijds op 0-0 steken. Benes gaf daarbij geel aan de Noren Brattbakk en Strand en de Ajacieden Chivu en Bergdølmo. PSV floot hij echter nooit eerder.

De Tsjech weet opvallend vaak de kaarten over beide ploegen te verdelen. Dit seizoen floot hij twee internationale bekerduels; voor de UEFA Cup Brøndby - Schalke 04 (2-1/ geel 4:4) en in de Champions League Partizan Belgrado - FC Porto (1-1/geel 2:2). Benes floot eerder diverse kwalificatieinterlands voor Euro 2004 en het WK van 2002 in Japan en Korea.

Zakje zand valt verkeerd

BAR heeft bij een promotiebezoek aan Bahrein een zak zand meegenomen.

Aan het promotie- en informatiepakket die ze dit jaar aan de pers stuurden, voegde BAR een klein zakje zand toe. De Australische dienst die post controleert op verboden goederen vond het zakje geen goed idee. Het zakje zand werd door de quarantaine dienst tegen gehouden en de pers kreeg een brief bij het pakket dat ze of 42 Australische dollars kan betalen of dat het zakje wordt vernietigd. Zowel pers als de quarantaine dienst kunnen het promotiepakket op deze manier niet waarderen.

Alonso blijft voorzichtig

Fernando Alonso blijft voorzichtig en wil de verwachtingen over de nieuwe Renault niet al te ver opschroeven.

Alonso houdt er rekening mee dat ondanks een nieuwe goede auto Renault nog niet zal kunnen meekomen met de top. Met name de motor acht hij nog niet goed genoeg daarvoor. Renault zal de coureur de uitspraken zeker niet in dank afnemen.

Alonso vertelde: "Onze nieuwe motor is krachtiger en betrouwbaarder, maar we zijn nog ver verwijderd van de andere topteams. Vooral op circuits met lange rechte stukken zal dat in ons nadeel spelen."

Hij vervolgde: "Ik probeer steeds voor de zege te gaan, maar na de eerste tests moet ik toegeven dat er deze keer heel wat favorieten zijn. De races zullen moeten aantonen wat de onderlinge krachtverhoudingen precies zijn."

Omniworld stelt debuut jaar uit

Omniworld Almere heeft haar debuut in het Nederlandse voetbal weer met een jaar uitgesteld.

FC Omniworld wilde zelf oorspronkelijk wel 1 augustus van dit jaar instromen in het betaalde voetbal. De KNVB vindt echter de randzaken nog niet goed genoeg geregeld en keurde het verzoek af. FC Omniworld zou een nieuw stadion op een sportbedrijventerrein in Almere krijgen, maar die plannen zijn door de gemeente in de ijskast gezet.

Het doel van het bestuur van FC Omniworld blijft echter wel door te kunnen stromen naar het betaalde voetbal. De nieuwe streefdatum is op 1 augustus 2005 gezet.

Ponk vier weken geblesseerd

René Ponk is zondag voor vier weken geblesseerd geraakt.

De keeper van FC Utrecht raakte in de warming up voor de wedstrijd tegen NAC Breda geblesseerd. Naar nu blijkt zal hij door een liesblessure minstens vier weken aan de kant moeten blijven. Ponk werd vervangen door tweede doelman Joost Terol, die zijn tweede wedstrijd in het betaalde voetbl speelde.

Ponk vertelde hoe het gebeurde: "Er lag los zand in een kuil in het vijfmetergebied. Ik stapte erin en mijn ene been gleed daardoor weg. Het was erg pijnlijk en ik heb er nog steeds last van."

Clubarts Frank van Hellemondt vertelde over de blessure: "Er is niks kapot in zijn lies. Dus op zich valt het mee. Maar deze blessure houdt René wel vier weken buiten de ploeg."

Nieuwenburg wederom geblesseerd

Ajax-speler John Nieuwenburg moet opnieuw geopereerd worden.

De 25 jarige Nieuwenburg had net de training hervat met de reserves van Ajax, nadat hij 1,5 jaar uit de roulatie was, ook al vanwege een blessure. Op 14 april 2002 raakte de verdediger zwaar geblesseerd aan zijn knie. Hij speelde toen op huurbasis voor Sparta.

Volgens de voormalige speler van Jong-Oranje is hij zeker 6 tot 8 maanden uit de roulatie. Hij hoopt in ieder geval dat hij snel met zijn revalidatie kan beginnen. Het contract van Nieuwenburg bij Ajax loopt eind van dit seizoen af.

Downtime afterparty (#26)

Het werkt allemaal nog niet helemaal zoals 't hoort, dus we doen er nog eentje om 't af te leren. Met 't forum gaat het steeds beter, frontpage wordt aan gesleuteld. Give it some time.
Quote:
Danny (Administrator) - woensdag 25 februari 2004 @ 00:10
Opper Goeroe - Kale Knakker

Heel simpel gezegd kunnen de webservers het niet aan. Zodra we overdag de site aan zetten zitten we binnen 4 seconden op het maximale aantal requests dat de server aankan en gaat de boel enorm traag worden. Kees is heel de avond bezig geweest met het verhelpen van een aantal problemen met de webserver, en breuls, highlander en ikzelf hebben voornamelijk gebenchmarked om zaken nog sneller te krijgen dan ze in weze al zijn.

Concreet houdt dit in dat we, tot we een goede oplossing hebben, de komende dagen met name overdag niet of heel moeilijk bereikbaar zullen zijn, en dat ook de komende dagen de site nog regelmatig uit zal staan aangezien wij er niet aan kunnen werken als de servers extreem overbelast zijn (voor de kenners: loads van ruim 400 en een permanente cpu belasting van 100%).

We werken nog steeds bijna 24/7 aan oplossingen en hopen nog steeds dat we binnen afzienbare tijd op een acceptabel niveau zitten vanwaaruit we de basis die we nu hebben kunnen uitbreiden.
Tot die tijd hopen we nog steeds op jullie geduld en steun in deze moeilijke periode

Spelletje voor tijdens het wachten:
stapelen


Groene Beestjes Chat

'Thaise premier wil Liverpool'

De Thaise premier, Thaksin Shinawatra, heeft volgens geruchten verregaande interesse in Liverpool.

Nadat het vorig jaar mislukte Fulham over te nemen, zou hij nu zijn pijlen hebben gericht op Liverpool. De Thaise Bondscoach, tevens adviseur van de premier vertelde: "Ik geloof dat de premier zijn assistenten al de opdracht heeft gegeven de financiële positie van Liverpool te bestuderen."

Binnenkort zou een bod te verwachten moeten zijn. Shinawatra zelf wil de geruchten niet ontkennen: "Ik zal niet vertellen of ik Liverpool koop of niet. We hoeven mogelijk niet te kopen. We kunnen ook samenwerken bij het opzetten van een voetbalschool voor Thaise spelers."

Ralf Schumacher dreigt met vertrek

Ralf Schumacher dreigt met een vertrek bij Williams. Hij vindt dat hij verkeerd wordt behandeld.

De contractonderhandelingen voor een contract voor volgend seizoen tussen Ralf Schumacher en Williams verlopen verre van vlekkeloos. Een paar weken terug werd verklaard dat men zich voorlopig eerst op het racen gaat concentreren, voordat men gaat verder onderhandelen. Toch blijft men over en weer uitspraken doen.

Ralf Schumacher verklaarde in de Duitse Krant Bild am Sonntag: "Zelfs als mijn manager Willi Weber het moeilijk zou vinden om onze vrienden van BMW achter te laten, bestaat er een kans dat dit gebeurt. Het zou jammer zijn, maar ik laat het mezelf niet gebeuren om zo behandeld te worden bij Williams. Ik ben niet gefrustreerd, maar ik vind de dingen die de afgelopen maanden gebeurd zijn moeilijk te begrijpen."

Hij vervolgt: "Frank Williams zegt dat ik niets meer ben dan een geldgraaier. Daar kan ik alleen maar om lachen. Ik wilde tekenen. We maakten een afspraak voor de laatste race van het seizoen in Japan, maar Frank Williams was er niet en trok plotseling het aanbod in. Op menselijk niveau ben ik erg teleurgesteld in hem."

Neeskens verlengt contract

Johan Neeskens verlengt zijn contract bij NEC met één jaar.

NEC en Neeskens waren al tijden aan het onderhandelen over een nieuw contract voor de coach. Voorzitter Hans van Delft had echter moeite met de financiële eisen van de coach en had al verklaard met andere trainers in gesprek te zijn. Volgens eigen zeggen om de markt te verkennen.

NEC had Neeskens een contract aangeboden, waar Neeskens het weekend over heeft nagedacht. Neeskens blijft nu voor een extra jaar, maar heeft daarnaast een optie voor daarna nog twee seizoenen. De club hoopt zo de stabliteit die Neeskens vorig jaar bracht, weer terug te krijgen.

Nieuwe FP & forum

Aangezien de FP & het forum op dit moment down zijn (teveel hits en apache webserver op dit moment down) vind je hier alvast een screenshot!

Frontpage
http://images.fok.nl/upload/FP.jpg

Forum
http://images.fok.nl/upload/forum.jpg

Statistieken
Zie ook de load van de 2 FOKservers:
http://www.tweakers.net/stats (de 2 bovenste zijn Fok, dus Aphrodie en Athena).

Commentaar graag in de daarvoor bedoelde slowchat topics (hier).

Welkom op het NIEUWE FOK!

Langs deze weg wil ik IEDEREEN die de afgelopen 10 dagen dag en nacht bezig is geweest een nieuwe frontpage en een nieuw forum te realiseren, en iedereen die ons daarbij op wat voor manier dan ook gesteund heeft, enorm bedanken.

Verder wil ik iedereen verwelkomen op het nieuwe FOK!, dat al meteen op z'n gat ligt vanwege het enorme aantal mensen dat hierop zat te wachten. Mocht je dit dus lezen is dat momenteel een wonder te noemen.

Zoals je ziet ziet alles er anders uit. Er zijn flink wat opties bijgekomen en de hele boel heeft een behoorlijke facelift gekregen, zowel voor als achter de schermen. In tien dagen is het echter onmogelijk twee complete onderdelen als een forum en frontpage online te krijgen en hier alle bugs uit te vissen, dus heb geduld en dan komt alles in de komende weken helemaal goed.

Hoe dan ook, WELKOM OP HET NIEUWE FOK!!!
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
special
Random Pics van de Dag #1250
©FOK.nl e.a.