FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 11 september 2000

Vallende koe brengt schip tot zinken

MoRDoR had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In het Russische verre oosten vallen de koeien uit de Lucht. Een van de dieren kwam op een Japanse vissersboot terecht, die na de voltreffer zonk. Aldus de Duitse krant Hamburger Morgenpost gisteren.

De krant beriep zich op een vertrouwelijk bericht van de Duitse ambassade in Moskou aan het ministerie van Buitenlandse Zaken in Bonn, waarin van het bijzondere voorval bekend werd gemaakt.

Russische soldaten, die een kudde koeien hadden gestolen, iets dat blijkbaar niet ongebruikelijk is in Siberië, wilden de dieren per transportvliegtuig afvoeren. Ze vergaten echter in het vliegtuig de koeien vast te binden.

Eenmaal in de lucht begonnen de beesten een beetje druk te worden, wat voor instabiliteit zorgde. De bemanning zag zich genoodzaakt de koeien uit de laadklep te gooien.

Het toeval wilde dat een van de dieren op een Japanse vissersboot terecht kwam. De boot zonk meteen na de voltreffer. De vissers raakte niet gewond, maar werden na hun redding meteen gearresteerd, omdat men hun verhal niet geloofde.

Na inschakeling van de Russische autoriteiten bleek hun verhaal een waarheid als een koe.

FOK!downtime

Wegens een nogal ernstige crash van MySQL, onze database, is FOK! vandaag van ongeveer 9 uur vanmorgen tot 13:00 uur vanmiddag onbereikbaar geweest met alleen de melding "kon database verbinding niet tot stand brengen.."
Dit kwam omdat door een nog onduidelijke reden MySQL in een endless loop terecht was gekomen.
Arjen en Rick hebben remote van alles geprobeerd om de server op andere gedachten te brengen, maar niets hielp. Uiteindelijk heeft Rick, na diverse telefoontjes van oa Daniel en Floris, tóch de boel weten te resetten en zijn de problemen verholpen.
Onze excuses voor het ongemak (en eventuele afkickverschijnselen ) ten gevolge van onze downtime.

Dode tijdens GP van Italië

Digital Gh@st had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een brandweermarshall is vandaag overleden toen 6 F1 auto's crashten, het ongeluk was veroorzaakt door F1 coureur Eddie Irvine.

Wat me opviel was dat er heel weinig over die marshall is gezegd. Het enige wat de mensen wilde weten hoe het met de coureurs ging, of ze gewond waren en hoe ernstig. Zelfs nadat ze wisten dat het niet ernstig met hun was vroeg niemand zich af hoe het met de marshall was.
Toen de man werd gereanimeerd spanden werknemers een laken om hem heen zodat de mensen het niet zagen en de stemming niet werd bedorven.

De man overleed in het ziekenhuis.

Microsoft probeert het met radiospotjes

Johan / Demon22 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Microsoft begint in Nederland een nieuwe campagne tegen illegaal gebruik van zijn software. De actie richt zich speciaal op het midden- en kleinbedrijf. In die sector is het illegaal gebruik fors, aldus Microsoft.
Het concern schat dat hier zo'n 70 procent van alle gebruikte software illegaal is. Dat levert het softwareconcern een schade op van 'enkele miljoenen' per jaar. Het gaat vooral om bedrijven met meer dan vijf pc's en minder dan vijftig pc's, licht een woordvoerder van Microsoft toe.

Via radiospotjes probeert Microsoft de betrokken ondernemers ervan te doordringen dat ze zich schuldig maken aan een misdrijf. Daarnaast gaat het concern actief bedrijven benaderen.
Bedrijven die illegaal software gebruiken, krijgen de kans om binnen dertig dagen en zonder bijkomende kosten of boetes alsnog aan hun licentieverplichtingen te voldoen. Bij weigering volgen nadere stappen, waarbij Microsoft in het uiterste geval justitie inschakelt.

Sja, Billie is natuurlijk nog niet rijk genoeg...
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
special
Random Pics van de Dag #1250
©FOK.nl e.a.