FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zondag 10 september 2000

Harde tepels zijn weer in

Jorrit had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Okee, harde tepels mogen weer!
Het is een rare wereld die modewereld maar het is weer helemaal "Hot" om met harde tepels rond te lopen. Nu hebben ze er ook weer wat op gevonden voor de wat minder "getrainde" vrouwen, namelijk een rubberen variant.

De dingen zijn huidkleurige siliconentepels die je in je bh stopt. Zo kun je dus altijd met de tepels recht vooruit door het leven gaan.

Ze zijn online te bestellen en kosten $20.
Op de site wordt niets vermeld over "hulpstukken" voor mannen!

Het dagboek van C. Adriaanse deel 4

Gesprek gehad met de spelersvrouwen. Moesten wat dingetjes mee worden doorgenomen. Beetje bijsturen, beetje coördineren. Hoe bak je een biefstuk voor je man, dat soort dingen. Niet in prikken maar door de hete boter schuiven.
Vonden ze hartstikke leuk om te horen. De bijeenkomt was in een klein zaaltje, maar ik heb toch weer die voorbindmicrofoon gebruikt, van de openbare training. Kan ik me vrij bewegen en je weet zeker at het overkomt, met 350 decibel. Ook over de kleding en de schaambeharing gehad. Moet beter en minder. De schaambeharing bedoel ik. Ik vind dat een spelersvrouw er best mag staan, gezien mag worden, maar dan niet zoals nu het geval is. Elf geblondeerde babes met onbeperkte kruisbeharing in een stretchbroek, dat gaat me te ver. Helaas wel net de mode op dit moment, de broeken zo strak dragen dat de outer-shamelips als reusachtige kipfilets samen worden geperst. Wat zie je? Een broeierige schaamhoek en een in de schede kruipende stof. Het wil naar binnen, naar binnen, nu! Op naar de baarmoedermond, hoera! In het gunstigste geval ziet het er uit alsof iemand zijn kruis volgestopt heeft met stro en zeven ons rosbief in haar broek probeert te vervoeren...

Lees hier verder...

Edwin Evers mag niet op Radio Veronica

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Veronica weigert het spotje van de telecommunicatiebedrijven Phone House en Ben uit te zenden.
Verbazing alom bij deze bedrijven, maar eigenlijk hadden ze het probleem kunnen voorzien. Het spotje wordt ingesproken door Edwin Evers, dj bij Radio 538 en dus concurrent van Veronica. In het spotje maakt Evers ook nog terloops reclame voor zijn Olympische ochtendshow die hij tijdens de Spelen vanuit Sydney zal uitzenden.

Het gekke is dat radiozenders als Radio 3FM en Sky Radio geen bezwaar hebben geuit tegen het spotje. Dat zal nog wel gebeuren zodra ze beseffen dat ze een concurrerend station promoten.

Baby levend begraven...

Shocked had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Fairfax, South Carolina, Amerika, is een baby gevonden die was begraven in een ondiep graf net buiten de lokale afvaldump. Het jochie was begraven onder zo'n 7,5 cm dikke laag van aarde en modder. De politie kreeg een oproep voor hulp op vrijdagochtend en twee uur later werd het kind gevonden. Hij had zeker vier uur onder de grond gelegen toen hij gered werd. De reddingswerkers waren geschrokken toen zij nog een hartslag waarnamen.

Het is nog niet bekend of de moeder als verdachte is aangehouden. Ook heeft men geen details vrijgegeven over de gezondheid van het jongetje en wie het telefoontje naar de politie heeft gepleegd...

D'r leven een hoop zieke lui op deze aardkloot...
Laatste reviews en specials
special
Logitech Blue Yeti en Yeti X microfoons (Interview)
review
Headliner: NoviNews
preview
The Eternal Cylinder
preview
Plants Versus Zombies: Battle for Neighborville
special
Xbox presentatie op Gamescom: is games streamen de toekomst?
preview
Cris Tales
©FOK.nl e.a.