FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van donderdag 7 september 2000

Pedofielen Letland mogelijk gecastreerd

_Gambit_ had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Pedofielen in Letland die in herhaling vervallen, lopen kans op castratie. In het parlement is daartoe een wetsvoorstel ingediend.

Volgens het parlementslid Vidins is pedofilie een ziekte die met castratie is te genezen. Volgens het voorstel krijgen rechters de mogelijkheid om dergelijke pedofielen te veroordelen tot castratie, ook zonder hun toestemming. Enkele dagen geleden werd in de Letland een voormalig directeur van een schoonheidswedstrijd veroordeeld tot 2½ jaar cel omdat hij vier jonge meisjes had misbruikt.

Slangen

de.surinamer had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Nieuw-Zeeland is de nodige paniek uitgebroken. Het land der Kiwi's dreigt namelijk haar reputatie als slangenvrij land te verliezen. Dit heeft de grootste natuurbeschermings- en milieuorganisatie bekend gemaakt, nadat in de havenstad Petone gifslangen zijn aangetroffen.

Een slangenpopulatie zou een ramp zijn voor het land, omdat de vele soorten vogels, waaronder de bekende kiwi, juist konden overleven doordat er geen slangen en andere roofdieren waren. De slangen en bijvoorbeeld ook ratten, komen het land binnen via containers in de grote havens.

Net iets te kort

de.surinamer had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Ze is jong en heeft een fikse dosis talent, m.a.w. de wereld ligt aan haar voeten. Er is echter een probleempje, ze is te klein. Domino Pateman is met haar 16 jaar de jongste piloot vanhet Verenigd Koninkrijk en volgens haar vlieginstructeur een natuurtalent.

Pateman's droom is deel uit te maken van de Red Arrows, het stuntteam van de Britse luchtmacht. Ze is echter zo'n 2,5 cm te kort om hiervoor in aanmerking te komen. Ze probeert er nu alles aan te doen om een stukkie te groeien. Ze denkt aan extra training, speciaal voeding ofzo.

Iemand een idee!??

Geintje van Castro

Op de Millenniumtop van de Verenigde Naties heeft de Cubaanse leider Fidel Castro de spot met zichzelf gedreven. De communist, die bekend staat om zijn urenlange toespraken, bedekte met een zakdoek het lampje, dat waarschuwt als de vijf minuten spreektijd bijna om zijn, waarop de regeringsleiders in de VN-vergaderzaal in lachen uitbarstten.

Castro hield zich overigens keurig aan de tijdslimiet en haalde in zijn toespraak weer fel uit naar de welvarende landen die, volgens hem, de wereld en de VN beheersen.

Miljonair betaalt benzineaccijnzen

Een Noorse miljonair heeft gisteren tientallen autobezitters blij gemaakt door de belasting op alle diesel en benzine die tussen 10.00 en 11.00 uur bij een tankstation in Oslo verkocht werd, te betalen.

Euro loodvrij kostte opeens nog maar 82 cent per liter i.p.v. de normale 2,87 gulden. Vele automobilisten wilden zich het buitenkansje niet laten ontgaan en stonden 's nachts al in de rij, die op een gegeven moment langer dan een kilometer lang. Zelfs de politie moest er aan te pas komen om het verkeer te regelen en ruzies over wie er het laatste in de rij stond te sussen.

"Ik doe dit om te laten zien hoeveel er door de overheid aan de benzineprijs wordt verdiend. Daarnaast is het leuk om iets voor anderen te doen", zei Svein Erik Bakke, een projectontwikkelaar, die bijna 2.700 piek moest afrekenen.

Michael Jackson geeft gewaagde lezing

Michael Jackson gaat op de Universiteit van Oxford een lezing geven over het welzijn van kinderen. De popster, tegen wie de nodige onderzoeken hebben gelopen wegens het misbruiken van kinderen, zal worden bijgestaan door een joodse rabbijn. De rabbijn, Jacksons mentor, noemt Jackson een bron van inspiratie: "Ik sta versteld van Michael's werk met kinderen. De tijd die hij voor ze neemt en zijn betrokkenheid met ze is ongelooflijk."

De lezingen zijn onderdeel van een reeks debatten aan de universiteit. Michael Jackson zal er waarschijnlijk in februari volgend jaar spreken.

Stadhuis zonder brievenbus

Het onlangs heropende stadhuis van Utrecht, dat voor zo'n 60 miljoen gulden verbouwd werd, blijkt geen brievenbus te hebben.

Het foutje kwam aan het licht toen inwoners van de stad zich rot zochten naar een brievenbus om hun formulieren en andere post te deponeren. De oude bus is dichtgetimmerd en bij de nieuwe entree istie gewoon vergeten. Op de vraag of de wereldberoemde architect Enric Miralles de brievenbus gewoon domweg in zijn ontwerp is vergeten, reageert een woordvoerster van de gemeente volmondig "Nee. Het is zo'n geval waar de ene partij denkt dat de andere er wel voor zorgt".

Volgende week zal er als het goed is gewoon weer een brievenbus zijn.

Zo vader, zo dochter

De dochter van de Amerikaanse president, Chelsea Clinton heeft een verhouding met een stagiair in het Witte Huis, aldus de New York Daily News. Volgens een bron in het Witte Huis gaat het om ene Jeremy Kane, die tevens klasgenoot van Chelsea is.

Chelsea moet gedacht hebben: "wat pa kan, kan ik ook" . De relatie van Bill en Monica Lewinsky leidde tot een afzettingsprocedure tegen Clinton in het Huis van Afgevaardigden.

Duurste benzine in nederland

De netto benzineprijs is in Nederland het hoogste van de hele Europese Unie. In ons land is een liter Euro loodvrij 30 % duurder dan in de goedkoopste EU-landen als Engeland en Duitsland. Dat blijkt uit een gisteren gepresenteerd onderzoek.

Door dit onderzoek van de EC, wil Eurocommissaris De Palacio een onderzoek naar de hoge Nederlandse benzineprijzen en de grote verschillen tussen de Europese landen onderling.

Getrouwd met röngtenfoto

de.surinamer had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Tijdens de huwelijksvoltrekking kreeg de Amerikaanse Hillary van haar aanstaande geen trouwring aan de vinger geschoven maar een röntgenfoto in haar handen gedrukt. Wat was nu het geval; een dag voor het huwelijk was de bruidegom de ring kwijt. Al snel bleek dat de hond het vingersieraad had ingeslikt. De man en z'n broers bedachten toen het plan een röntgenfoto aan de bruid te geven van de maag van de hond met de ring. Terwijl het gelukkige stel geniet van hun huwelijksreis, houdt de vader, met de poepschep de ontlasting van het beest in de gaten.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
special
Random Pics van de Dag #1250
©FOK.nl e.a.