FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 31 juli 2000

Meisje met nekkramp

Agp had ons via de newssubmit het volgende te melden:

"Hey waarom hebben jullie geen artikel van dat geval van nekkramp op die camping in Blanes ? Het is echt kei erg !! en er zijn veel nederlanders op die camping geweest!! Wel gezeik over een horloge maar niet dit.. erg laag FOK! !!"


Heel simpel, er werd al op iedere andere site over geschreven. Dit maakt het niet minder erg, dus als je er hier over wilt praten, dan kan dit nu. Je had er natuurlijk ook een topic over kunnen openen in "Nieuws & Actualiteiten"

Grtz,

Ted

Domme volunteers

Vanochtend moest het Israëlische leger even in actie komen toen een paar vrijwilligers (volunteers) van kibboets Yftah (vlak bij de grens met Libanon), ‘voor de lol’ een terroristische aanval in scène zetten.

Rond drie uur in de ochtend ging het alarm af bij de grens en een grote legermacht werd opgetrommeld. Er werden voetsporen gevonden van de grens richting de kibboets. Na veel spanning kwam men erachter dat het niet om een groep terroristen ging, maar om een groep jonge vrijwilligers die voor een werkvakantie in de kibboets verbleven. Zij vertelde dat het ‘alleen maar’ een grapje was, een soort ‘ontgroeningsceremonie’ voor nieuwe vrijwilligers. De vier werden gearresteerd.

Hoe dom kan je zijn?!?

Chinees slikt horloge in

Marty had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Chinese artsen hebben in Shanghai het leven gered van een 77-jarige man die zijn horloge had ingeslikt.
De inwoner van Haiyan kon door artsen in zijn woonplaats niet worden geholpen. Hij werd daarom met spoed vervoerd naar beroemde Jinshan Ziekenhuis in Shanghai.

Eenmaal daar aangekomen wisten de artsen in eerste instantie niet goed raad met de man.

De chefarts slaagde er uiteindelijk in het grote stalen uurwerk uit de luchtpijp van de man te verwijderen.

De bejaarde patiënt is intussen weer thuis en maakt het goed, zo meldt het Chinese staatspersbureau Xinhua.

Het is overigens niet bekend hoe de bejaarde man ertoe kwam om een horloge in te slikken.

Beastie Boy crasht

Voorlopig komt er ffies geen tournee van de Beastie Boys en Rage Against the Machine tesamen. Mike D van de Beastie Boy is vorige week gewond geraakt tijdens het fietsen in New York en ligt aardig in de kreukels. Optreden is voor Mike voorlopig de eerste 3 maanden uit den boze.

Op weg naar huis reed Mike op zijn fiets door New York en zag niet dat er voor hem een gat in de weg zat. Een paar tellen later lag hij plat tussen de gele taxi's. D's sleutelbeen en schouder zijn dermate beschadigd dat hij vandaag zal worden geopereerd.

Robot arresteert 91-jarige

CopyCatz had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Marlboro in de Verenigde staten is een 91-jarige dementerende man door een robot met waterkanon uitgeschakeld. De man had al 31 uur stand gehouden tegen de politie (100 agenten, 2 helikopters en 2 pantservoertuigen) met een enkel geweer.

De 91-jarige had daarvoor zijn 59-jarige neef doodgeschoten, waarschijnlijk verward door zijn dementie. Traangas bleek niet te helpen, dus werd een robot met waterkanon ingezet, die de man met een straal water uitschakelde. Daarbij bezeerde de bejaarde schutter zijn knie.

Gelukkig zijn die robots alleen nog maar uitgerust met een waterkanon, want ik kan me er ook nog 1 herinneren uit Robocop die een beetje last van dementie had:

"Put down your weapon! You now have ten seconds to comply!"

wekelijks gedichtje

Het begint er bijna op te lijken dat ik helemaal van de stukkies op de gedichtjes ben overgestapt, maar dat komt een beetje doordat mijn hoofd vol zit met verwarde gevoelens die zich dan beter laten vertalen met verwarde woorden, en dat noem je dan een gedicht.
Je kan reacties geven als "jaja" of "het meest onbegrijpelijke gekloot wat ik ooit heb gelezen" maar het gaat niet om wat ik denk als ik dit schrijf. Het gaat om een gevoel, en ik hoop dat anderen, wanneer ze dit lezen, er ook een gevoel bij hebben, dat het een bepaalde sfeer oproept.
Uitleg is niet nodig.

Reuma door koffie

Mensen die veel koffie drinken blijken een verhoogd risico te hebben om reuma te krijgen. Het aantal dagelijks gedronken kopjes is daarbij sterk bepalend. Dit blijkt uit Fins onderzoek. De wetenschappers onderzochten het verband tussen het leuten van koffie en de aanwezigheid van een zogeheten 'reumatoïde factor', een indicatie voor het ontwikkelen van reuma.

Bijna 7.000 mensen deden aan dit onderzoek en daarnaast werden nog eens zo'n 19.000 mensen onderzocht die over een periode van 15 jaar waren gevolgd.

Uit de studie blijkt nu dat mensen die vier of meer bakkies koffie per dag drinken, een twee maal grotere kans hebben reuma te krijgen dan mensen die minder van het zwarte vocht drinken. Bij 11 koppen koffie per dag loopt dat risico zelfs op tot een 15x hoger risico.

Andere risicofactoren voor reuma, zoals leeftijd, geslacht, roken en gewicht, werden ook meegenomen in het onderzoek.

Hmm, weer iets lekkers dat slecht voor je is .

7.000 km op zonne-energie

Met een door zonne-energie aangedreven auto is een tocht van ruim 7.000 kilometer gemaakt, dwars door Canada, van oost naar west.

Met de afgelegde afstand is een nieuw wereldrecord gevestigd,want het oude record stond op 4.000 kilometer. De reis van de auto begon 1 juli in Halifax en eindigde zondag in Vancouver.

De wagen reed ongeveer 80 kilometer p/u op de doorgaande wegen, en 55 kilometer p/u in de stad.

Dat is wel lekker met de huidige benzineprijzen .

Dronken Zweden rammen elkaar

Nick27 had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een groep stomdronken Zweden heeft in de nacht van zaterdag op zondag voor een drama gezorgd op een rivier in Stockholm. Twee motorboten met dronken bestuurders raasden opzettelijk met 75 kilometer per uur op elkaar af, maar slaagden er niet in elkaar tijdig te ontwijken, zo meldde de zweedse politie gisteren. Door aanvaaring vielen twee doden en vier zwaargewonden.

De politie van de Zweedse hoofdstad heeft de laatste tijd vaker last van bezopen lui, die met hun boten in het donker over de snelstromende rivieren van Stockholm razen.

Nieuwe variant van de domme 'chicken-race'?

Irak opent eerste internetcafé

Sjeemz en René hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

In Irak heeft de Ba'ath-regering deze week het eerste internetcafé geopend. Het bezit van een modem blijft trouwens gewoon verboden.

Voor een land dat nu niet bepaald een reputatie heeft op het gebied van vrijheid van informatie is een internetcafé op zijn minst opmerkelijk. In Irak worden buitenlandse televisiestations geblokkeerd, zijn satellietschotels verboden en moet het Ministerie van Informatie toestemming geven voor de aanschaf van een fax.

Maar met internet heeft Saddam's regering grote plannen. Binnenkort moeten er in Bagdad nog een aantal internetcafés komen en daarna zullen andere steden volgen.

De internetprovider van het café is het Ministerie van Cultuur en Informatie zelf, en die hebben nog altijd niet veel kaas gegeten van de vrijheid van informatie. De sites die de Irakese burgers in het cybercafe kunnen bezoeken, zijn dus zorgvuldig door het ministerie voor hen uitgekozen.

Hmmmm je kan in "EasyNothing" te Bagdad zeker alleen maar anti-VS-sites bezoeken en natuurlijk prachtige sites over hoe goed Saddam wel is.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.