FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 1 maart 2000

Duitse Big Brother van start

Voor alle Big Brother liefhebbers is er goed nieuws, want de Duitse versie van dit 'programma van de eeuw' is gestart. Wie de site bezoekt ziet duidelijke overeenkomsten met de Nederlandse site. Alleen is er een klein nadeel aan de site want de camera's worden niet in 4 streams over het internet verzonden, maar elke camera heeft zelf een eigen stream. Waarbij er ook nog eens 2 streams zijn die exclusief voor leden van worldonline zijn.

De namen van de Duitse Bart, Ruud en Willem etc zijn: Despina, Jurgen, John, Jana, Thomas, Manuela, Andrea, Zlatko(?), Alexander en Kerstin.

Ook in Duitsland is Big Brother hevig bekritiseerd, de laatste waarschuwing kwam van de bisschoppen. Ze vinden het programma mensenverachtend. De premier van de deelstaat Rheinland-Pfalz is ook niet zo'n grote fan van Big Brother en heeft geadviseerd het programma bij voorbaat te verbieden.

Je kunt de Duitse versie zien op RTL 2 en op www.big-brother-kandidaten.de

Dank aan rick en _joepie_ die dit ons via de newssubmit lieten weten.

Ontmaagding voor geld blijkt grap

Het aanbod op de internetsite van een 21-jarige Hongaarse schone leek aantrekkelijk. De donkerharige schoonheid van 1.81 meter en 59 kilo wilde haar maagdelijkheid aan de hoogstbiedende schenken. De oproep was nog maar net geplaatst of de reacties van mannen die op het aanbod in wilden gaan stroomden binnen. Een in Boedapest wonende Amerikaan deed het hoogste bod, zo'n 4500 gulden. Toen kwam de aap uit de mouw. Szandra bleek een verzinsel van een 16-jarige jongen te zijn. "Ik heb lange tijd niet zo gelachen", verklaarde hij. De grapjas weet van voorlopig van geen ophouden; hij heeft alle persoonlijke gegevens van de mannen bekend gemaakt.

Kijk, dat zijn nou nog eens goeie practical jokes

Creditcardfoutje: huwelijk weg

Een creditcardmaatschappij uit Brazilië heeft een gestrand huwelijk op zijn geweten. Na een huwelijk van bijna 23 jaar ontdekte een vrouw uit Rio de Janeiro dat er voor een verblijf in een dubieus hotelletje geld van de gezamenlijke rekening was afgeschreven. Haar man ontkende echter met klem te zijn vreemdgegaan en bezwoer dat het creditcardbedrijf een fout moest hebben gemaakt. Toen het stel inmiddels was gescheiden kwam de vergissing aan het licht. De vrouw bleek een paar gymschoenen te hebben gekocht in een winkel met dezelfde naam als het hotel. De creditkaartfirma had de namen verwisseld. Het huwelijk was helaas niet meer te redden.

Henk Westbroek flipt na lezen website

Radio 3-presentator en zanger Henk "Zelfs Je Naam Is Mooi" Westbroek kon niet bepaald lachen om de website die hij vond na het zoeken op zijn eigen naam in een zoekmachine. De website maakt de politieke aspiraties van Henk Westbroek belachelijk door te stellen dat VageGast en Henk een politieke partij opgericht hebben, waarmee ze mikken op wereldheerschappij. In een manifest staat een 10-puntenplan voor de komende verkiezingen. Dingen als een gratis WHOPPER per dag voor iedere staatsburger. (geen slecht plan trouwens ) Henk liet via e-mail weten dat hij de site verwijderd wil zien. De makers weigeren echter en claimen vrijheid van meningsuiting. Of Henk Westbroek de makers gaat aanklagen is nog niet bekend, wordt vervolgd!


[thanx to SM|RN0FF_[VG] himself, die ons dit vertelde via newssubmit]

Priester met flinke stereo-set

Een iets tè enthousiaste priester in het Italiaanse dorpje St. Stefano di Pizzoli is teruggefloten door de wereldlijke macht. De man, Paolo Piccoli kreeg van de rechter een boete opgelegd van 400 gulden wegens overlast: hij had namelijk een versterker aan de kerkklok bevestigd. De goed katholieke bevolking schrok zich elk uur het apezuur en moest op zondagen dekking zoeken. Het gebeier bedreigde de volksgezondheid. Met de oren goed dichtgeplakt heeft de brandweer, net na het hele uur, de toren bestormd en de versterker verwijderd. Priester Piccoli zint op wraak hij spreekt van een communistische samenzwering.

6-jarige schiet klasgenote neer

Waar moet het heen..

Een zesjarige jongen heeft op een school in de staat Michigan ten overstaan van zijn juf en klasgenoten een meisje van dezelfdeleeftijd neergeschoten.Het meisje overleed een half uur later. Over de toedracht van de schietpartij en de motieven van de schutter tast de politie in het duister.De jongen is overgedragen aan de kinderbescherming. Het pistool was gestolen.Hoe het in het bezit van de jongen kwam,is onbekend. De VS wordt regelmatig opgeschrikt door dodelijke schietpartijen op scholen, maar nog nooit was de dader zo jong.De jongen kan niet vervolgd worden.

Thanks 2 Cyto en Teffa, die dit beide melde via de nieuws-submit
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1264
special
Random Pics van de Dag #1263
review
Endless Ocean Luminous
review
Dragon's Dogma II
special
Random Pics van de Dag #1262
review
Tales of Kenzera: ZAU
©FOK.nl e.a.