Restaurant zet 15-pounder op het menu
"We hebben een reputatie wat megaburgers betreft sinds 1991", zegt Dennis Liegey, baas van de eetgelegenheid. "Het begon met two- en threepounders, en in 1998 kwamen wij met onze sixpounder." Afgelopen januari was Kate Stelnick, een studente die nog geen vijftig kilo weegt, de eerste die de sixpounder plus 2,3 kilo aan garnering binnen drie uur naar binnen wist te werken. 256 personen kregen een complete twopounder naar binnen, 39 een threepounder, aldus de recordlijst die aan de muur van het restaurant hangt.
De 15-pounder bestaat uit bijna vijf kilo vlees, met daarbij 25 plakjes kaas, een krop sla, drie tomaten, twee uien en ruime hoeveelheden mayonaise, ketchup, mosterd en pepers. Een broodje met een doorsnede van ruim veertig centimeter completeert het gevaarte. De burger staat op het menu voor 39,95 dollar. Tot dusver zouden twee teams van twee personen een tevergeefse poging hebben gedaan de burger soldaat te maken.
Twee medewerkers van Denny's Beer Barrel Pub showen de megaburger