Grootse FOK! 5 Jaar Meeting op komst!

FOK! bestaat inmiddels alweer bijna 5 jaar en dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan!!!

Wat gaan we doen aan dat heugelijke feit?
Er wordt een grootse "FOK! 5 jaar meeting" georganiseerd die je niet mag missen! De bedoeling is dat je daar al je vrienden en vriendinnen van FOK! nou eens tegelijkertijd live ontmoet.

Waar en wanneer is die meeting?
De meeting zal op zaterdag 4 september 2004 plaatsvinden, en wel bij Camping de Berekuil te Utrecht. Een mooie centrale locatie, ongeveer in het midden van het land. Degenen die bij de 2-jaar meeting waren weten het vast nog wel blindelings te vinden. Je bent vanaf 14:00 uur welkom en de meeting zal zeker doorgaan tot de kleine uurtjes. Sterker nog, je kunt ook gewoon overnachten daar, als je zelf een tentje meeneemt. Dat kun je dan meteen na aankomst even opzetten.

Voor wie is die meeting bedoeld en wat kan ik daar verwachten?
Iedereen is welkom, zowel de echte oldbies van het eerste uur, maar natuurlijk ook iedereen die zich misschien nog maar pas geregistreerd heeft. We maken er een gezellig feest van en hopen dat iedereen komt. Wat je kunt verwachten is vooral gezelligheid, beetje kleppen links en rechts met deze en gene, een en ander uiteraard onder het genot van een hapje en een sapje. Er zal een barbecue aanwezig zijn en voldoende drank (bier, fris, etc). Ook wordt er een muziekje gedraaid en wordt de boel feestelijk opgesierd. Sterke drank is ook toegestaan, maar die moet je dan wel zelf meenemen. Voor de overnachters proberen we nog iets van een ontbijtje te regelen, tegen een bescheiden bijdrage, zodat je niet met een lege maag naar huis hoeft. En om nog even na te kaarten natuurlijk.

Hoe meld ik me voor dit onvergetelijke feest aan en wat gaat me dat kosten?
De kosten zullen 25 Euro per persoon bedragen; kinderen tot 12 jaar betalen de helft en kids tot en met 6 mogen gratis deelnemen aan dit festijn. We hopen dat dat voor iedereen op te brengen is en bedenk je: in de kroeg heb je daar amper 3 Breezers voor en nu kun je dus deelnemen aan de BBQ, voldoende bier of fris drinken, naar een passend muziekje luisteren en overnachten als je wilt. De échte diehards mogen zelfs een frisse duik in het bij de camping behorende zwembad nemen.
Voor de betaling zal een aparte rekening geopend worden, ook daarover hoor je binnenkort meer. Je kunt je binnekort opgeven via een online aanmeldingsformulier, dat zal dan eveneens in het Medelingenforum geplaatst worden. Je kunt dan o.a. aangeven of je wilt overnachten etc.

Extra: Mogelijkheid om een jubileum t-shirt te bestellen, speciaal voor de meeting!
Er zullen ruim vantevoren ook speciale FOK! 5 Jaar t-shirts te bestellen zijn. De prijs zal hoogst waarschijnlijk 15 Euro bedragen. Het ontwerpen van een mooie tekst voor het t-shirt willen we aan jullie overlaten, het winnende ontwerp zal dan gebruikt worden. Dit t-shirt zal dan ter plekke uitgedeeld worden aan degenen die de t-shirts besteld en betaald hebben. Meer daarover vind je in 5 jaar FOK! T-shirt Ontwerp Wedstrijd!

Wat moet ik verder nog weten?
De camping is goed bereikbaar per auto of per combi trein-bus, dat laatste binnen 12 minuten vanaf Utrecht C.S. Adres is: Camping de Berekuil, Arienslaan 5 3573 PT, Utrecht.

Wij hebben er zin in, jullie hopelijk ook!

Het organisatiecommitee,
Angelic1, barb, Breuls, Cynix ®, Heatwave, just me, Knut, on_air, yvonne.