Winnares borstvergroting nog te jong

Icoon OpmerkelijkDe winnares van de tietentombola bij de Rotterdamse Baja Beach Club moet het voorlopig nog even zonder opgepompte voorgevel stellen. De club organiseerde vorige maand op een feest een verloting voor grotere borsten onder deelnemers die zich via een website hadden ingeschreven. De 20-jarige Tamara Visser werd de winnaar van een gratis borstvergroting Š 5.000 euro.

De kliniek die de behandeling moet uitvoeren heeft als leeftijdsgrens echter 21 jaar. Op jongere leeftijd achten de behandelaars aldaar een dergelijke ingreep ''in principe niet verantwoord''. Pas als Visser in november haar verjaardag heeft gevierd, zal zij onder het mes gaan.

Wel komt Visser binnenkort bij de kliniek om te bekijken of zij Łberhaupt geschikt is voor een dergelijke ingreep. De intake bestaat uit een lichamelijk onderzoek en een persoonlijk gesprek met de arts. Mocht blijken dat ze ongeschikt is, zal er een nieuwe winnares uit het Baja-bestand worden getrokken. Dat bestand telt 325 vrouwen die ontevreden zijn met hun voorgevel.Tamara
Deze zomer nog met kleine borsten

Andere foto (toegevoegd 10.40 uur)