FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 14 oktober 2000

Stappen met Courtney Love

Courtney Love zoekt iemand om arm in arm mee te lopen op de filmpremière van 'Charlie's Angels' en iedereen kan het worden! De zangeres van Hole heeft op de officiële website van haar band een aanvraagformulier laten zetten en iedereen die welwillend is wordt uitgenodigd het formulier in te vullen. Courtneys potentiële 'date' op 22 oktober moet op het formulier aangeven wat zijn (of haar) favoriete platen, boeken, films, kledingstuk en meest ideale baan is. De winnaar van de 'wedstrijd' wordt naar Los Angeles gevlogen en mag in een vijfsterrenhotel overnachten. Volgens insiders probeert Love op deze manier positieve reclame te maken voor 'Charlie's Angels'. De verfilming van de televisieserie uit de jaren '70 is een film van en met Courtneys grote vriendin Drew Barrymore. De film heeft in de pers nogal wat negatieve aandacht gekregen en dat probeert de zangeres op deze manier ietwat te verzachten.

DiCaprio verloofd

De 25-jarige Titanic-ster Leonardo DiCaprio heeft zijn 20-jarige vriendinnetje Gisele Bndchen in Milaan ten huwelijk gevraagd. DiCaprio ging voor het Braziliaanse supermodel op de knien en gaf haar een diamanten verlovingsring ter waarde van ruim 7 ton.

Met dit aanzoek breekt de Amerikaanse filmster miljoenen harten van fans van meisjes over de hele wereld. De twee grootverdieners zijn sinds ruim een half jaar samen. Bndchen verliet de Titanic-ster in juli en keerde voor enkele weken terug naar haar ex-vriend. Wanneer het stel gaat trouwen is nog niet bekend.

Boete voor vingertje naar de camera

lunatic had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Duitse automobilisten die hun middelvinger opsteken in de richting van een camera van de politie lopen het risico wegens belediging van een ambtenaar in functie een boete te krijgen.

Een man uit Beieren is als eerste burger uit Duitsland, die een boete voor dit vergrijp mocht ontvangen.

De man reed met veel te hoge snelheid langs een agent met snelheids camera die deze net in werking had gesteld, de automobilist toonde zijn middelvinger richting agent en de camera legde alles vast. De rechtbank vond na het zien van de band dat de middelvinger niet anders gericht kon zijn dan naar de agent ook al zat de agent verdekt opgesteld en kon de automobilist hem dus niet zien.

Na 3 jaar pas echte dochter

In Italië is men opgeschrikt door een familiedrama dat per ongeluk aan het licht is gekomen. In een kliniek in de Siciliaanse kustplaats Mazara del Vallo blijken 3 jaar terug vlak na hun geboorte 2 meisjes te zijn verwisseld.

Een vrouw kreeg de schrik van haar leven toen zij haar dochter ophaalde, die voor het eerst naar de kleuterschool was geweest. Nadat de vrouw aan de lerares naar haar dochter had gevraagd, stuurde deze een meisje naar de vrouw, dat sprekend op haar leek.

De vrouw had dit kind echter nog nooit gezien, maar raakte een beetje in de war, omdat het meisje wel heel erg op haar leek. Uit een eerste bloedtest blijkt nu idd dat het kind haar dochter is.

Lees hier het hele verhaal.

Softdrugs voor 'the Queen'

Met een glimlach, pakte koningin Elizabeth het boeketje aan. Maar het struikje groen, bleek geen bloemetje, maar een bosje cannabis, aangeboden door de voorstanders van het gebruik van cannabis voor medicinale doeleinden.

Het boeketje weed kreeg de Britse vorstin tijdens een bezoek aan Salford in het noorden van Engeland. "Het was een onschuldige manier om de koningin te laten inzien hoe belachelijke de regels in Engeland zijn omtrent cannabis", zegt campagenleider Colin Davies die haar het 'boeketje' gaf.

Hij verschanste zich achter een rij met mensen in de buurt van de limousine van the Queen. Toen ze voorbij liep riep hij: "majesteit". Ze draaide zich om en kwam naar hem toe en gaf hem een vriendelijke glimlach.

De politie was het niet helemaal eens met het gebaar van Davies en wil hem erover verhoren.

Miljoenen-declaratie

De Amsterdamse notaris dr. Michael Privé, die het legaat van de schatrijke Russische joodse kunstverzamelaar Nicolaj Khardjiev heeft afgewikkeld, heeft in amper 4 jaar tijd ruim 7 miljoen pieken besteed.

Justitie van Amsterdam verdenkt de notaris van belastingfraude en voert een gerechtelijk onderzoek uit omdat ze aanwijzingen heeft dat er is gesjoemeld.

In één afrekening, waarover de Telegraaf beschikt, heeft de notaris ƒ2.520.540 gedeclareerd voor 2100 uur. Dat is ƒ1200,25 per uur.

Het verhaaltje gaat nog een stukkie verder, maar dat mag je dus lezen in de Telegraaf.


Directeur RTL 4 moet vertrekken

Does had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Programmadirecteur B. van der Veer van RTL 4 moet vertrekken. Dat heeft hij deze week te horen gekregen van de leiding van de Holland Media Groep(RTL 4, 5 en Veronica). Juristen van beide partijen zijn nu bezig met de financiële afwikkeling van het dienstverband.

Het ontslag van Van der Veer komt niet onverwacht. Hij ligt al geruime tijd onder vuur. De eigenaren van RTL 4 zijn niet tevreden over de winst van de commerciële familiezender. Volgens ingewijden moet Van der Veer, die gisteren niet voor commentaar bereikbaar was, nu weg, omdat er ‘verschil van visie' bestaat tussen hem en de HMG-directie over de te volgen koers van RTL 4. Als opvolger wordt zijn rechterhand L. van de Goot genoemd.

Britney ontslaat dansers

Does had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Britney heeft toch al haar dansers ontslagen. Volgens haar woordvoerder heeft Britney zelf niets te maken met deze beslissing, maar haar choreograaf is hiervoor verantwoordelijk. Hij vind de dansers niet meer bij Britney's nieuwe volwassen imago passen. "Het wordt tijd voor wat oudere en mannelijkere dansers", aldus haar choreograaf.

mmm zouden ze haar ook maar eens ontslaan

Jennifer Lopez dumpt Puff Daddy

Does had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De sexy latin-zangeres heeft Puff Daddy gedumpt nadat ze hem betrapte op telefoonsexgesprekjes. Jennifer werd woedend nadat zij de rapper al hijgend aan de telefoon snapte. Dit telefoontje bevestigd de vermoedens die Miss Lopez al langer had. Een vriend van het duo meldt: "Puffy had geen idee dat Jennifer meeluisterde tijdens zijn geheime telefoongesprek, hij dacht dat ze onder de douche stond."

Radiohead verslaat Madonna

Does had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Radiohead is de eerste Britse band in drie jaar die de Amerikaanse albumlijsten aanvoert. Ondanks, of misschien wel juist dankzij, het feit dat de band heeft geweigerd clips te maken voor hun nieuwe album "Kid A", heeft de plaat Madonna's "Music" van de hoogste postie in de USA Album Charts gestoten. De laatste band die dit lukte was The Prodigy: hun "Fat of the Land" stond in 1997 korte tijd op nummer 1 in de US of A.

Kunstenaars gearresteerd op expositie

Lurky had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Twee New Yorkse kunstenaars die bezig waren een tentoonstelling in te richten van op graffiti geïnspireerd werk zijn gearresteerd op verdenking van het maken van graffiti. Todd James, 29 jaar, werd op 2 oktober in Manhattan's Soho tegenover de galerie waar hij juist zijn werk wilde gaan vertonen in hechtenis genomen. Josh Lazcano, 25 jaar, werd twee dagen later in de galerie gearresteerd. “Deze personen zijn oude bekenden van de politie en hebben een lange geschiedenis van het vernielen van eigendommen. Het heeft niets te maken met hun expositie,” zei de politiewoordvoerder. James wordt beschuldigd van het bekladden van een schoolgebouw in 1999 en Lazcano wordt verdacht van het met spuitbussen beschilderen van een gebouw in 1997. Beiden weigerden commentaar. De galeriehouder Jeffrey Deitch is verbijsterd. “Ik heb met al mijn ervaring nooit gehoord van kunstenaars die gearresteerd worden omdat ze een serieuze museale expositie houden in een vooraanstaande galerie.
Laatste reviews en specials
review
Age of Mythology: Retold
special
Random Pics van de Dag #1386
special
VrijMiBabes #227 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1385
special
Random Pics van de Dag #1384
special
Random Pics van de Dag #1383
©FOK.nl e.a.