FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 23 september 2000

Jolanda gaat ècht weg

Jolanda heeft na veel wikken en wegen toch te kennen gegeven te willen vertrekken. De uitdaging is er voor haar af. Nadat ze op de dagboekkamer is geweest wacht ze tot Ferdi onder de douche vandaan is en roept de bewoners bijeen in de woonkamer.

Als Jolanda het aan de bewoners vertelt, is iedereen toch een geschrokken en verbaasd. Ze gaat al binnen een uur weg. Vooral Mohammed Ali heeft het er kennlijk moeilijk mee. Hij gaat naar de slaapkamer en huilt. Leo komt hem even later troosten.

In de woonkamer zijn intussen Annet en Hieke dicht naast Jolanda gaan zitten. Zij vertelt de bewoners nogmaals dat een mogelijk vertrek vanaf donderdag al speelde.

Lees het na op het FOK!Forum bij de streamverslagen

Bad-brother voortaan zonder streams

Onze collega's bij bad-brother.com hebben een boze brief gekregen van Veronica. Bad-brother had namelijk de BB streams gelinked vanaf hun site en dat zinde Veronica niet.
Stel dat ze een gulden of twee minder zouden verdienen !

Wij zijn na langdurig overleg met onze raadsman en de heren van JdMP/HMG tot de conclusie gekomen dat het inderdaad niet legaal is de streams via de Big-Brother website te kopieeren. Namens Bad-Brother willen we dan ook een ieder die dit doet, danwel voornemens is dit te gaan doen afraden. Je kunt (terecht) een boze brief tegemoetzien.

De statistieken geven aan, dat ondermeer veronica.nl hier geregeld komt kijken. We willen dan ook langs deze weg onze oprechte excuses aanbieden.

Kay Cee & Dimmie
Het Bad-Brother Team

P.S. Veronica... we hebben volgende week donderdag gereserveerd om in de studio te komen Uitnodigingen graag naar webmaster@bad-brother.com


Erg lullige actie van Veronica, die geen poot heeft om op te staan. Linken, en ook deeplinken (wat het linken direct naar een stream eigenlijk is) is niet verboden. Een rechter besliste dat onlangs in de zaak die door een uitgever van dagbladen was aangespannen tegen kranten.com.

Veronica, JdMP & HMG denken dat ze heer en meester zijn, ook op internet, terwijl ze eerder een 'schoenmaker, hou je bij je leest' credo zouden moeten voeren. Dus: maak radio en televisie en doe er desnoods wat bij op internet, maar pretendeer niet de baas te zijn op internet. Internet kent geen baas en het dreigen tegenover fansites die mede de populariteit van jullie programma's bepalen siert jullie beslist niet. Eens te meer omdat jullie zelf als piratenstation zijn begonnen. De discussie of jullie destijds nu wel of niet legaal bezig waren is nog steeds niet uitgevochten imho.

Erg laf.

Voor iedereen die de streams wenst te bekijken zonder daarvoor door tig pagina's VOO site heen te hoeven bladeren; de streams vind je op:

stream 1: http://www.big-brother.nl/wm/streams/BBN1.asx
stream 2: http://www.big-brother.nl/wm/streams/BBN2.asx

Overval, kosten: fl 10,-

Wander had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een poging een sigarenzaak te beroven heeft twee jeugdige overvallers vrijdag geld gekost. Een ongeveer zestienjarige jongen gaf rond vijf uur een tientje aan een winkelier in de Goed Hoopstraat. Hij zei een pakje sigaretten te willen. Meteen daarop betrad een andere jongen de zaak. Beiden trokken een pistool en eisten geld.
De 63-jarige winkelier en een 49-jarige klant negeerden het dreigement .
Na enige tijd verlieten de beide jongens in verwarring de zaak, met achterlating van het tientje .

Embryo-roulette

Twee Britse klinieken voor reageerbuisbevruchting hebben heel erg slordig om gesprongen met embryo's. Een aantal bevruchte eicellen is kwijt en van andere blijken de gegevens niet te kloppen. Volgens het roddelblad The Sun was het in de klinieken zo'n zooitje dat bij een aantal vrouwen verkeerde embryo's zijn ingebracht. In totaal zouden 80 paren gedupeerd zijn door de slordige handelwijze van de klinieken.

Hoe de fouten zijn ontstaan, is niet bekend, maar er wordt een officieel onderzoek ingesteld. Een medewerker van de klinieken is geschorst tot dit is afgerond.

Win een miljoen dollar van The Offspring

Gratis muziek via het internet is heel leuk, maar The Offspring doet er nog een schepje bovenop. Op de site van de punkband kun je binnenkort het nieuwe album helemaal gratis downloaden en daarnaast kan je nog ffies 1 miljoen dollar winnen ook.

Het enige dat je hoeft te doen is het volgende: ga naar hun website, download het album en je speelt automatisch mee voor de jackpot van een miljoen dollar.

Op 29 september verschijnt de single 'Original Prankster' op de officiële site van The Offspring en een week later volgt de rest van het album. De gelukkige winnaar wordt op 14 november bekendgemaakt op de site en live op MTV.

Allergisch voor zwarten

Een Hamburgse internist heeft geconcludeerd dat een van zijn patiënten allergisch is voor mensen met een donkere huidskleur. De patiënte, een 66-jarige vrouw, krijgt psychosomatische klachten, zoals buikpijn, wanneer zij iemand met een donkere huidskleur tegenkomt, aldus de arts.

Daarmee gaf hij de vrouw gelijk, die onlangs tegen een 31-jarige man uit Kameroen had geroepen: "Gaat u uit de weg, ik ben allergisch voor zwarten". De man uit Kameroen had een aanklacht ingediend, waarop de vrouw naar de dokter was gegaan om een lichamelijke oorzaak voor haar gedrag te vinden. Inmiddels heeft de rechter haar wel tot een boete van 450 DM veroordeeld.

De artsenvereniging van Hamburg overweegt stappen te ondernemen tegen de internist.

Drie keer goud voor Inge

Inge de Bruijn heeft op de slotdag van het olympisch zwemtoernooi haar derde gouden medaille veroverd. Na eerst de 100 meter vlinderslag en 100 meter vrije slag op haar naam te hebben geschreven, won ze ook de 50 meter vrije slag, in 24,32. De Bruijn zwom geen nieuw wereldrecord, maar dat had ze al gedaan in de halve finale, met een tijd van 24,13.

Met deze gouden plak van Inge, Zijn dit meteen de meest succesvolle Spelen voor Nederland (en het is nog niet eens voorbij).

FIOD pakt dranksmokkelaars

De Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst heeft een eind gemaakt aan een omvangrijke smokkelroute van drank uit Frankrijk via Nederland naar Engeland. De smokkelaars hebben de Britse belasting voor naar schatting 200 miljoen gulden benadeeld.

De FIOD, die samenwerkte met Belgische, Franse en Engelse opsporingsinstanties, neemt aan dat de smokkelaars verantwoordelijk zijn voor zeker 600 illegale partijen cognac, wodka en whisky, waarbij per keer ongeveer 400.000 gulden aan accijnzen en btw werd ontdoken.

Lees hier het hele artikel.

Helft scholieren heeft baantje

Ongeveer de helft van de scholieren van 12 tot 17 jaar heeft een bijbaantje. Van de 12-jarigen werkt 22 procent naast school, bij de 17-jarigen is dat 68 procent.

Dat staat in een onderzoek van het Nibud dat minister Vermeend naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Het gaat hierbij om gewoon werk, maar ook om babysitten en auto's wassen.

Het uurloon van de scholieren ligt tussen de ƒ7,32 en ƒ9,52. Allochtone scholieren verdienen iets meer dan autochtone, terwijl jongens weer meer per uur meer krijgen dan meisjes.

Bierproevers gezocht !

BAZZA had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een paar keer per week allerlei soorten bieren proeven en er nog voor betaald krijgen ook. Het lijkt wel een droombaantje, maar de bierbrouwerij van Heineken in Zoeterwoude heeft de grootste moeite kandidaten te vinden. De biergigant heeft zelfs een uitzendbureau in de hand genomen om proevers te werven.

De afgelopen week kregen de inwoners van de omliggende gemeenten een brief in de bus om zich op te geven als leerling-proever. Heineken hoopt dat zo'n 400 kandidaten zich aanmelden. De bierbrouwer hoopt hieruit 40 proevers te selecteren. Die krijgen de komende 2 jaar verschillende soorten bier voorgeschoteld.

Na een uitgebreide opleiding van 8 maanden kunnen de uitverkorenen zich volledig op het bier storten. Heineken zorgt er dan ook voor dat ze na iedere proef-sessie weer netjes thuis worden gebracht.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1256
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
©FOK.nl e.a.