FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van maandag 21 augustus 2000

100.000 posts in Onzin voor je leven

SunChaser had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Maandag 21 augustus was het zo ver. Minder dan een jaar na de oprichting van Fokzine.net haalde het populaire onderdeel 'Fok!Forum Onzin voor je leven forum' de mijlpaal van 100.000 postings.
Founder Danny Roodbol was erg blij met deze ontwikkeling. Fok! is tenslotte grootgemaakt door het BigBrother forum. Mede door het succes van deze tv-hit trok Fok! vele bezoekers. Na BB bleef het Forum een succes. Want na BB bleek er genoeg te bespreken met elkaar.
Danny, Arjen, Jorma en Ted, gezamelijk verantwoordelijk voor Fok! blijven overigens niet lang rusten op de lauweren van dit succes. Er is nog genoeg te doen aan Fok! In ieder geval klonk het bij de 100.000e post eenduidig: Op naar het miljoen!

Babybonus

Het bestuur van de kleine stadstaat Singapore (Azië) heeft een bonus geïntroduceerd om te voorkomen dat het inwonertal de komende jaren te sterk zal dalen. Ieder echtpaar dat een 2de kind op de wereld brengt is 2000 gulden per jaar rijker, voor een derder kind kunnen ze zelfs rekenenen op het dubbele. Singapore vreest dat een dalend aantal inwoners de economie en daarmee de welvaart op de lange termijn schaadt.

Ze maken het ook steeds gekker he ...

Het dagboek van C. Adriaanse

Met gepaste trots kondigen wij aan dat we niemand minder dan Dhr. C. Adriaanse, na lang overleggen, zover hebben weten te krijgen dat hij bereid is delen van zijn persoonlijke dagboek bij ons te plaatsen.

De onderhandelingen begonnen al een aantal weken geleden en na veel vijven en zessen vonden we hem bereid een klein deel van zijn privé leven aan ons bloot te stellen.
We zijn hier ontzettend blij mee en zijn er dan ook zeer trots op dat juist FOK! door Dhr. Adriaanse is gekozen.
Deze unieke afspraak gunt ons een kijkje in het leven van een top-trainer. Een kant van Dhr. Adriaanse die we normaliter nooit te zien zouden krijgen.

Langs deze weg bedanken wij de mensen die de eerste contacten hebben gelegd met Dhr. Adriaanse en uiteraard Dhr. Adriaanse zelf vanwege zijn bereidwilligheid mee te werken aan dit project.

Het dagboek van C. Adriaanse vind je op het General Chat forum onder de naam "Dagboek C. Adriaanse".

Directe link

Strippende Julia Roberts

Sinds de film 'Coyote Ugly' in Amerika in première is gegaan worden eigenaren van topless bars overspoelt met meisjes die een carrière als stripper willen. De film gaat over de echt bestaande, trendy 'Coyote Ugly Saloon' in New York en volgt het leven van het alleen uit vrouwen bestaande personeel. De meisjes verdienen hun boterham door op de bar te dansen en hun ondergoed in het rond te gooien.

Deze trend wordt nog aangewakkerd door beroemdheden als Julia Robers en Drew Barrymore, die de gewoonte hebben hun lingerie geregeld te showen.

Onlangs was 'La Roberts' nog in de beroemde 'Hogs and Heifers'-bar, waar sterren gewoon naast de gewone man een drankje gebruiken. Julia klom op de bar, trok haar bh uit, en gaf deze aan het personeel, met de bedoeling dat het kledingstuk aan het opgezette hoofd van een rendier aan de muur zou komen te hangen.

Ik moet snel eens naar die bar toe

Geile zeehond bespiedt naaktstrand

Yeti had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Bij het naaktstrand van Egmond aan Zee ligt een Duitse onderzeeër, van het type Seehund uit de Tweede Wereldoorlog onder het zand. Bij extreem laag water is de top van de roestige toren te zien. Wat men niet kan zien, zijn de twee torpedo's die volgens de oud-commandant nog onder de miniduikboot hangen. Elk is goed voor 250 kilo explosieven.

Ik zou mijn torpedo ook niet laten zien als ik voor een naaktstrand lag.

20 klapper bij Politie

Yeti had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Met de aanhouding van drie inwoners uit Enkhuizen heeft de politie in Grootebroek 20 misdrijven opgelost. De verdachten, 18, 19 en 32 jaar oud, hebben deze zomer auto's in brand gestoken en deden verder aan joyriding, autodiefstal, mishandeling, bedreigingen en het vals alarmeren van de politie.

2 van de drie zitten nog vast. Een vierde was alleen betrokken bij brandstichting in een auto.

De drie hoofdverdachten zijn al een paar weken geleden aangehouden, twee dagen nadat zij brand hadden gesticht in een autoshowroom. Het gebouw met 20 auto's werd vernield. Eerder hadden ze daar ookal een auto in brand gestoken.

Op 30 juli mishandelden de heren in Hoogkarspel een jongen van 15. Ook tankten ze meermalen benzine zonder te betalen, daarbij gebruikmakend van valse kentekenplaten.

Naakt in de rechtzaal

Een Britse nudist weigerde zelfs zijn kleren aan te trekken voor een Londense rechtbank. De man, die meerdere malen is gearresteerd voor naaktlopen, stond tot ergernis van de rechters ook in 'Adam's kostuum' in het beklaagdenbankje.

Deze week werd de nudist in 2 dagen 3 maal opgepakt en drie keer, naakt voorgeleid.De man liep onder meer bloot door Exhibition Road en reisde naakt met de metro.

Na betaling van een borgsom en een fikse preek mocht de man weer naar huis, maar eenmaal buiten poseerde hij vrolijk naakt voor enkele fotografen, waarna hij het op een lopen zette. De man was eerder ook al op borgtocht vrijgelaten, nadat hij met drie anderen naast het hoofdkwartier van Scotland Yard, ongekleed het nudisme had gepredikt.

Robbie wil nu op de vuist met Noel

Een tijdje terug liet Robbie Williams al weten dat hij een gevecht zou willen met Oasis zanger Liam Gallagher. Nu ziet hij meer in een fysieke confrontatie met de broer van Liam, Noel. Robbie heeft Oasis al geruime tijd verbaal bevochten in de medie, nadat Liam had gezegd dat hij Robbie een bolle danser vond.

Robbie heeft een ongelovelijke hekel aan Noel: "Hij is een eng mannetje. Ik heb het al gehad met Liam. Ik ben nu klaar om Noel op zijn bek te raggen." Hij heeft natuurlijk recht op zijn eigen mening maar gelukkig is niemand daar in geïnteresseerd.

Ellen gaat scheiden

De Amerikaanse comededienne Ellen Degeneres en haar vriendin Anne Heche zijn uit elkaar. Het beroemdste lesbische koppel uit Hollywood liet dit weten in het Amerikaanse blad Daily News weten. Na 3,5 jaar zijn ze als vrienden uit elkaar gegaan.

"We zijn dankbaar voor de tijd die we samen hebben doorgebracht. "Helaas hebben we besloten een punt te zetten achter onze relatie"". Waarom het tweetal uit elkaar is gegaan, is niet bekend.

Olympisch foutje

De Australische Grieken zijn boos, omdat op de voorzijde van de medailles voor de Olympische Spelen van volgende maand, Nike, de godin van de overwinning, bij het oude stadion van Rome, staat. George Kanarakis, professor klassieke talen: "Australiërs zullen voor de gehele wereld voor schut gaan. Het colosseum van Rome was namelijk de arena van dood en gruweldaden en heeft niets te maken met de Olympische Spelen en Vrede."

Autorijden moet veel duurder worden

Minister Pronk vindt dat het autorijden en het gebruik van energie nog veel duurder moeten worden. Op die manier zullen mensen zuiniger omgaan met de ruimte en energie zodat ook volgende generaties er gebruik van kunnen maken.

Dit zei Pronk zaterdag op het Flevo Totaal Festival. Hij wees erop dat de gewone belastingen dalen, terwijl de belasting voor verontreiniging van het milieu omhoog gaan.

Maar dit zogeheten vergroenen van het belastingsysteem gaat volgens de minister te langzaam. Vorig jaar stelde Pronk al voor de motorrijtuigenbelasting te koppelen aan het brandstofverbruik.

Jahoor, ga die heilige koeien nog ff verder uitmelken

Neonazi's naar Amerikaanse providers

Neonazistische groepen in Duitsland met een eigen website stappen massaal over naar Amerikaanse providers. Door hun homepage via Amerika op het internet te laten plaatsen, hopen ze uit de handen van de Duitse justitie te blijven.

Volgens de Duitse radiozender NDR hebben 90 extreem-rechtse groepen de afgelopen dagen hun interpagina's overgeschreven naar Amerikaanse providers. In Duitsland is al weken een discussie bezig over de aanpak van het rechtsextremisme. De Duitse justitie neemt momenteel ongeveer 360 extreemrechtse websites onder de loep neemt. OP sommige sites zijn zelfs handleidingen te vinden voor het samenstellen van explosieven.

DVD's kraken & copieëren verboden!

-B.M.G- had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De rechtszaak ging eigenlijk tussen de acht grootste filmstudio's uit Hollywood en de online uitgever 2600.com. Die laatste had op zijn website links gemaakt naar software om de code van dvd's te breken. Die DeCSS-code is een beveiliging tegen het kopiëren.

De advocaat van 2600.com beriep zich op de vrijheid van meningsuiting, maar de rechtbank verwierp dit argument. Volgens advocaat Leon Gold van Motion Picture Association of America, is het kopiëren van dvd's een inbreuk op het copyright. Het publiceren of het linken naar de DeCSS-code op internet is een schending van de Digital Millennium Copyright wet van 1998.

In januari verbood de rechter 2600.com al om de DeCSS-code op de eigen website te publiceren. Sindsdien heeft de maker van de site, Eric Corley, zich 'burgerlijk ongehoorzaam' gedragen door links neer te zetten naar ongeveer 500 sites waar de code ook te vinden is.

Corley heeft toegezegd dat hij de links zal weghalen, maar wel de namen van de sites als lijst op zijn pagina laat staan, omdat dat nog niet strafbaar is. Ondertussen zal zijn advocaat via het hooggerechtshof verder procederen.

De DeCSS-code is vorig jaar ontwikkeld door een 15-jarige Noorse jongen. Daarmee kunnen hele speelfims op dvd's heel simpel naar de harde schijf gekopieerd worden.
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1250
special
Random Pics van de Dag #1249
preview
Tales of Kenzera: ZAU
special
VrijMiBabes #205 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1248
review
The First Omen beantwoordt de vraag die niemand stelde
©FOK.nl e.a.