FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van woensdag 2 augustus 2000

Noel nu echt pleite?

Volgens de laatste geruchten gaat Noel Gallagher na de huidige Britse toernee nu echt Oasis verlaten. Een aantal uitlatingen van zijn broer Liam in interviews zouden hiervoor de directe aanleiding zijn.

Volgens een woordvoerder van de band is dit echter niet zo, maar bij die ruziënde broertjes, kan je alles verwachten.

Het gerucht ontstond na Noel's besluit om niet meer buiten Groot-Brittanië op tournee te gaan met de band.

Europa verwerpt Britse homowet

Het Europese Hof voor de rechten van de mens heeft Groot-Brittannië veroordeeld tot het betalen van 120.000 piek schadevergoeding aan een homoseksuele man, die was was veroordeeld op basis van een wettelijk verbod op groepsseks.

De veroordeling uit 1996 is volgens het hof strijdig met het recht van de man op respect voor zijn privéleven. De veroordeelde zou schuldig zijn aan 'grove onzedelijkheid', toen hij in zijn eigen huis met 4 andere mannen een orgietje had. De Britse wet verbiedt homoseks tussen meer dan 2 mannen.

Cindy zeikt over Britney

Cindy Lauper haalde onlangs flink uit naar tienerster Britney Spears. De 47-jarige zangeres vindt dat de manier waarop Britney zich presenteert niet kan. "Het zet aan tot pedofilie", aldus Lauper. "Ze proberen Britney Spears en andere zangeresjes neer te zetten als lolita's. De dingen die ze zingt zijn niet normaal voor iemand van haar leeftijd. Het is propaganda voor pedofilie."

Ook beschuldigt Lauper Britney er van haar borsten te hebben vergroot om meer platen te verkopen.

De zangeres die in de jaren tachtig doorbrak met 'Girls just wanna have fun' is haar eigen teksten zeker vergeten

Zwaardvis heeft visser beet

Een visser uit Mexico heeft afgelopen weekend ondervonden dat een zwaardvis zich niet zo snel gewonnen geeft. De 39-jarige man voer zaterdag in zijn kleine bootje de Golf van Mexico op. Na enige tijd sloeg hij een drie meter lange zwaardvis aan de haak.

Met alle macht probeerde hij het enorme beest aan boord te hijsen. Hierbij kreeg hij hulp uit onverwachte hoek. Met een krachtige sprong kwam de vis uit het water en boorde zich vervolgens in het onderlichaam van de visser. Twee dagen dobberde de onfortuinlijke visser op zee, voordat een toevallig passerende collega hem kon bevrijden.

Afscheid van Aron Winter

Op 2 september zal de KNVB officieel afscheid nemen van Aron Winter. De recordinternational maakte vorige week zijn terugtreden bekend als speler van Oranje.

Vanwege zijn enorme verdiensten voor Oranje met 84 interlands en 6 treffers komt Winter volgens de voetbalbond in aanmerrking voor een officieel afscheid met een sjiek tintje. Oranje speelt haar eerste WK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland op 2 september in de ArenA.

270 km/u kost je je Porsche

Een 30-jarige Twentse man had vette pech toen hij op de A35 een speciale agent, die surveilleerde op een onopvallende motor, inhaalde met een snelheid van zo'n 170 km/u. Meteen nadat de politieman de achtervolging inzette, trapte de wegpiraat het gaspendaal nog ff in, waarbij zelfs 270 km/u bereikt werd.

Pas toen de coureur moest afremmen voor enkele 'langzame' medeweggebruikers, kon de agent hem eindelijk langs de kant zetten. Zowel het rijbewijs als de Porsche werden in beslag genomen.

Even daarvoor had de agent overigens ook al een flinke bekeuring uitgeschreven. Een bumperklevende Belg werd op de bon geslingerd voor het rijden van 200 km/u en mocht de boete van 1.400 piek contant betalen
Laatste reviews en specials
review
Tales of Kenzera: ZAU
special
Random Pics van de Dag #1261
special
VrijMiBabes #207 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1260
special
Random Pics van de Dag #1258
special
Random Pics van de Dag #1256
©FOK.nl e.a.