Win kaartjes voor Season of the Witch!

Season of the witch:

Nicolas Cage is een veertiende-eeuwse kruisvaarder. Als hij en zijn kameraad (Ron Perlman) terugkeren in hun thuisland, treffen zij een door Zwarte Pest verwoest land aan. De kerk ziet zwarte magie als oorzaak van de pest en beveelt de kruisvaarders een schuldig bevonden heks (Claire Foy) naar een afgelegen klooster te brengen. Daar zullen monniken een ritueel uitvoeren dat een einde moet maken aan de plaag. Tijdens de tocht ontstaat er onenigheid over het lot van het meisje. Als het gezelschap bij het klooster arriveert, zorgt een angstaanjagende ontdekking voor verdere verdeeldheid. De strijders worden getroffen door onverklaarbare destructieve krachten; Bekijk de trailer hier:

 

Season of the witch speelt op dit moment in de bioscoop! We bieden in samenwerking met A-film 10 FOK!kers de kans op twee kaarten zodat je samen met een persoon naar keuze deze bijzondere film kunt gaan zien in een bioscoop bij jou in de buurt!

Bovendien mogen we de eerste drie winnaars ook nog twee andere geweldige films op DVD aanbieden, namelijk: Kick-Ass en Centurion. De actie loopt tot 17 februari en meedoen kan hier:

Okay, leuk, ik doe mee!