FOK! wat een weer...Stabiel

Goedemorgen! Het was gisteren een rustige dag met op veel plaatsen perioden met zon. In het westen van het land was er echter meer bewolking aanwezig en plaatselijk viel daar zelfs wat lichte regen uit. Op veel plekken lag de temperatuur rond de 20 graden. De hoogste temperaturen werden gisteren behaald in Westdorpe en Arcen met 22 graden.

Vandaag en ook de komende dagen is en blijft het heel rustig weer. In de nacht en vroege ochtend is er kans op een mistbank, terwijl er overdag een afwisseling is van perioden met zon en enkele wolkenvelden. Wel denk ik dat de wolkenvelden vandaag wat nadrukkelijker aanwezig zijn dan morgen. De temperatuur loopt op naar 19 graden op de Wadden en 21, mogelijk 22 graden in het zuiden van het land. Ook de wind neemt de komende dagen even vakantie, want meer dan een zwak tot matig briesje zal het niet worden.

De afgelopen periode hebben wij al behoorlijk wat buien gehad, maar rondom de zuidelijke Italiaanse eilanden zal het de komende dagen buitengewoon slecht weer zijn. Er worden hoeveelheden neerslag berekend van rond de 200 mm. Dit zou mogelijk nog wel eens nog hoger uit kunnen komen. Deze buien kunnen ook Nice en Marseille gaan bereiken, evenals de Balearen. Op volle zee is zelfs storm mogelijk. Ik denk dat we dit nog wel in het nieuws gaan horen.

Nederland
Meer weer op FOK!

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Onweersbui op afstandOnweersbuien zitten er even niet in. Stephan zag deze voorbij trekken.