Ex-studentes starten ontknaapservice

Not Safe For Work (NSFW)Twee ex-studentes starten een ontknaapingsservice. Initiatiefneemster is ZoŽ Vialet, die een studie sociologie aan de Erasmus Universiteit voltooide. Vorig jaar al zette ze samen met medestudente Marieke de exclusieve escortservice Society Service op.

Speciaal voor mannen die nog nooit seks hebben gehad of er heel weinig ervaring mee hebben - en volgens Vialet zijn dat er velen - besloten de twee ondernemende dames een speciale ontknaapservice op te zetten. Volgens Vialet hebben sommige mannen een beetje hulp nodig om de eerste stap te zetten: ''Dat maakt ze gelukkiger en dat stralen ze uit.''

De jonge seksonderneemsters hebben de afgelopen maanden vijf dames getraind in het 'ontmaagden' van mannelijke cliŽnten waardoor ze de klant beter kunnen bedienen. De cliŽnt kan naar wens worden ontmaagd in bed, in de sauna of in een limousine, eventueel door twee dames tegelijk. Daarnaast beperken de dames zich desgevraagd tot de theorie van de daad.

Volgens ZoŽ en Marieke zijn de meeste mannelijke maagden tussen de 20 en 35 jaar en werkzaam in de ict-branche: ''Alle maagden die ik ken, werken met computers. Ze zijn erg lief, maar sociaal niet zo vaardig. Ze bedoelen het goed, maar worden steeds banger omdat ze geen contact met een vrouw durven te maken.'' Op de website van de ontknaapservice (Ontknaapservice.com), geven de dames meer info. Minimumleeftijd om de 'service' te kunnen ontvangen, is 21 jaar.



ZoŽ: Vooral ict'ers zijn maagd