Riep daar iemand kuthoer?

Maarten (Mannee)
Het is de laatste dagen weer allemaal weinig verrassend. Nederlanders vinden de Euri nog steeds waardeloos en hebben er zelfs minder vertrouwen in dan ooit, eigenlijk is er alleen in het nieuwe zorgstelsel nog minder vertrouwen. Oh ja, verder vinden Nederlanders Balkenende saai, maar dat is natuurlijk ook niet erg schokkend.

Zelfs het feit dat Maxime Verhagen de grootste idioot is die het CDA rijk is, mag geen verrassing worden genoemd, maar het is leuk dat hij het zo af en toe toch nog even onderstreept met één of ander debiel idee. Zo heeft Maxime nu weer bedacht dat 'nieuwkomers' moeten worden verplicht om naast het afleggen van het inburgeringsexamen ook nog een diploma te halen. Nou geweldig, dat is dan meer dan we bij veel autochtone jongeren voor elkaar krijgen.

Maar volgens Verhagen hebben nieuwkomers door hun achterstand aan onderwijs geen goede kansen op de arbeidsmarkt... Tja dream on Verhagen, ook allochtonen die wel een goed diploma hebben, komen niet aan de bak. Gewoon een kwestie van discriminatie in sollicitatieprocedures, dus begin eens om daar wat aan te veranderen en kom niet in verkiezingstijd met dit soort populistische uitspraken om nog wat extra stemmen te trekken. Doe eens echt iets voor allochtone jongeren!