2Mini en zijn geschiedenis

Jilbert (2Mini)
30 December 2002, 2Mini's eerste kennismaking met een weblog. Ik had nog geen flauw idee wat een weblog was. Ach het kan tog geen kwaad, dus ben ik maar eens gaan kijken.

Tot mijn verbazing zag ik dat een weblog, precies is, wat ik in het dagelijks leven ben. Weird, gek, raar en soms ook cool. Wat deed je dus als je een tussenuur had? Juist... je ging naar de mediatheek en zocht "Het interactieve deel van Fok!" op. Ik kan het mij nog herinneren alsof het gisteren was. Deze blog, deed iedereen van de mediatheek raar doen opkijken. Sindsdien ben ik een trouwe weblog bezoeker geweest, dat niet in iedereen's smaak viel. Niet alleen door de webloggers toen zelf, maar ook door de gewone Fok! users.

Ja... ik was een niet echt gewild mannetje bij de Fok!Weblog. Via het forum kwam ik ook andere weblogs tegen. Maar die hadden allemaal niet wat Fok! hadden. Het grote Fok! gevoel. Een soort Fok! familie. Om deze band te vergroten wordt er binnenkort een meeting gehouden. 2Mini is waarschijnlijk van de partij.

2Mini kwam binnen als een irritant kutjoch en is nu uitgegroeid tot weblogger van de Fok!Weblog. De wijze les van vandaag: Als je het wilt, je er je best voor doet, dan kan je het ook nog eens bereiken.

Tot na de omkatdag!