Rocksteady legt Dual Play uit in Batman Arkham Knight

Wouter (2dope)

Ontwikkelaar Rocksteady heeft het eerste deel uit een serie filmpjes genaamd Arkham Insider gelanceerd. We zien de heren ontwikkelaars aan het woord terwijl ze gameplaybeelden van Batman Arkham Knight voorzien van tekst en uitleg.

Het filmpje trapt af met een letterlijk kijkje in de keuken van Rocksteady Studios. De focus in dit eerst deel van Arkham Insider ligt op Dual Play, een gameplayelement dat we terugzagen in een recente trailer. In principe is deze diary, zoals de titel al aangeeft, een 'breakdown' van de eerdergenoemde trailer.

Zoals al duidelijk was is het in Arkham Knight mogelijk om naadloos te wisselen tussen twee verschillende personages. Dit stelt de speler in staat om bijvoorbeeld tijdens een combo op een vijand te wisselen naar een ander personage om de matpartij af te maken met een genadeslag. Verder wordt er uitleg gegeven over de verschillende nieuwe personages, zoals The Arkham Knight zelf.

Batman Arkham Knight komt 23 juni uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Ook komt de game uit voor Linux en OS X, echter is de releasedatum voor deze platforms nog niet bekendgemaakt.