Batmans hulpjes in nieuwe Arkham Knight-trailer

Het duurt niet lang meer tot de release van Arkham Knight, het derde deel uit de Arkham-trilogie. Op 23 juni komt de game uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Onderstaande trailer toont enkele indrukwekkende beelden alsook interessante details.

In de trailer zien we vertrouwde gezichten in James Gordon, Batman en Catwoman. Wellicht interessanter zijn de nieuwe gezichten: Nightwing, Robin en Azrael zien we nu in actie. Het opvallende hieraan is dat we samenspel zien tussen deze lieden en vleermuisman himself, een gegeven dat zou kunnen duiden op co-op gameplay. Rocksteady/Warner Bros. lijkt in de trailer de nadruk te willen leggen op dit samenspel met enkele combi-aanvallen.

Update 14.13 uur

Volgens Gamespot heeft Warner Bros. inmiddels laten weten dat er een nieuw gameplayelement wordt geïntroduceerd in Arhkam Knight, genaamd Dual Play. Het stelt de speler in staat om naadloos te kunnen switchen tussen speelbare personages. Dit klinkt natuurlijk verdacht veel als het switchen zoals we dat kennen uit GTA V.