Dragon Age: Inquisition krijgt mega-patch

PoeHao

Bioware maakt zichzelf mateloos populair door te luisteren naar opbouwende kritiek. Ze verontschuldigen zich dat deze vijfde patch zo lang op zich liet wachten, door te melden dat alle veranderingen eerst gecertificeerd moeten worden voor alle platforms.

Er komt een mega-patch voor Dragon Age: Inquisition waarna je jouw geliefde spulletjes kunt opbergen in een kluis. Dan hoef je dus niet constant alles mee te sjouwen. Of je hiermee je spullen kunt delen met jouw andere personages is nog niet duidelijk.

The Black Emporium

De geliefde winkel The Black Emporium van Dragon Age 2 komt ook weer terug. Hier kun je episch wapentuig en pantser kopen, vette accessoires, nieuwe bouwschema’s, materialen en meer. In The Black Emporium staat ook de Mirror of Transformation. Hier kan je je uiterlijk en zelfs je stem aanpassen.

Mirror of Transformation

De kleinere aanpassingen zijn een auto-aanval knop voor de verhaalmodus, het kunnen aanpassen van de grootte van de ondertitels en meer grafisch tweak materiaal. Ook kun je met de nieuwe item tinter de kleur van je pantser veranderen.

Kleurtjes

Deze mega-patch wordt eerst uitgegeven aan een select groepje pc-gamers. Je kunt je hiervoor binnenkort opgeven in de Keep.

In de volgende patch wil Bioware het mogelijk maken om je muisknoppen aan te passen.