Het Zondagse Orakel - Homo's of Robby de pijp uit?

Thako (Okaht)

Days-Of-Wild – Zijn joodse homo's zieke fascisten?
De column geeft perfect aan hoe gestoord en verknipt een religie de manier van denken kan beïnvloeden. De fout ligt er alleen in dat aan het einde van de column – maar ook in de reacties - logica wordt gebruikt als argument.

Terug naar de geschriften.
Homofilie als zonde komt in alle drie de monotheïstische geloven terug. Maar meestal wel in combinatie met losbandigheid in het algemeen. In Sodom en Gomorra werd niet enkel homoseksualiteit genoemd. Iedereen neukte daar alles wat los en vast zat. Het ging eerder over losbandigheid dan over één “zonde” in het bijzonder. Toen de Joden in hun nakie rond een gouden beeldje huppelden, was Mozes op z'n zachtst gezegd ook “not amused”. In de tien geboden werd homoseksualiteit echter niet genoemd.
In het nieuwe testament wordt nog in precies één zinnetje over mannen-die-het-met-mannen-doen gesproken. Maar ook daar ging het weer over een volledig losgeslagen groep christenen.
Opnieuw: Jezus Christus heeft het nooit speciaal genoemd.

Kortom. In geen enkele tekst wordt een duidelijke en onderbouwde afkeur van homoseksualiteit uitgesproken. Het gaat slechts over enkele losse zinnen waar complete verklaringen bij zijn verzonnen. Net zoals enkele zinnen over de haren van de vrouw voldoende waren om idioten de boerka's, hoedjes en hoofddoeken voor te laten schrijven of vrouwen zelfs op te dragen zich kaal te scheren.
Dat laatste is overigens weer een joodse richting. Ze doen allemaal net zo hard mee.

Het is hetzelfde als met verschillende stukken uit de bijbel, de thora en de islam, waar vooral geschiedkundige omschrijvingen van oorlogen worden gegeven. Deze werden eeuwen later weer gebruikt om iedere aanval op iedere mogelijke vijand te rechtvaardigen.

Maar hoe kun je dit dan bestrijden? Hoe kun je deze mensen overtuigen dat ze er niet zo zwaar aan moeten tillen? Niet dus. Het is helaas absoluut onmogelijk. Als mensen zelf conclusies gaan verzinnen en daar vervolgens ook nog eens hun hele levensfilosofie aan ophangen, kom je daar met logica niet meer tussen.

In de kampen van de nazi's en de Japanners zaten vrijwel alle religies, nationaliteiten en seksuele voorkeuren bij elkaar. Het heeft feitelijk niemand tegengehouden om de volgende zestig jaar daarna, elkaar het leven weer zuur te maken.

Driek Oplopers – Bram Moszkowicz is een lul
Wel grappig om in de reacties te lezen dat een verdwaalde kogel voor een hooligan meer verontwaardiging oproept dan graaiende schoolbesturen en een volledig mislukt onderwijssysteem. Blijkbaar is het erger dat een groep losgeslagen Rotterdamse mongolen met geweld tegen wordt gehouden dan dat onze eigen jeugd een fatsoenlijke studie wordt ontnomen.

Laat me beginnen met die Rotterdamse kloothommels.
Honderden nageboortes gaan naar een feestje om te knokken. Na een aantal knokpartijen blijkt er ook nog een groepje agenten rond te lopen. Blijkbaar vindt die groep debiele rugridders het veel leuker om agenten te meppen, dus keren ze zich massaal tegen een handjevol politieagenten. Zonder redelijke bescherming zouden minimaal een vijftigtal van die mongolen op een vijftal agenten in hebben gehakt, waarbij ik de overlevingskans bijzonder klein in zou schatten. De agenten hadden echter wapens en hebben die dus ook gebruikt.
Resultaat: één dode. Dat was eerder per ongeluk. Als ze gericht op hoofden hadden gemikt, hadden ze tientallen van die kuttekoppen kunnen doen exploderen.

Dan naar de universiteiten.
Er wordt bezuinigd op onderwijs. Wel worden er hogere eisen gesteld. Helaas zijn die eisen niet vastgelegd in kwaliteit, maar in aantallen. In quota's. HBO-instellingen en universiteiten moeten meer studenten afleveren, zodat onze minister van Onderwijs kan zeggen dat we in Nederland zoveel hoger opgeleiden hebben. Kennis is ons grote exportmiddel dus gaan we meer studenten de markt op gooien.
Om dat voor elkaar te krijgen, worden er besturen geïnstalleerd die de markt héél goed kennen. Zij moeten de brug vormen met het bedrijfsleven. Maar dat zijn dus managers die vanuit het bedrijfsleven in het luilekkerland van de ambtenarij belanden! Onbegrensde declaraties, zolang de minister maar tevreden is. En die targets? Die bereiken ze door de kwaliteit gewoon naar beneden te schroeven.

Want dat gebeurt er dus. Het onderwijs wordt van een dusdanig slechte kwaliteit, dat iedere mongool – zelfs een Rotterdamse hooligan – een universitair papiertje kan halen. Met als gevolg dat een schoolverlatende student zonder gedegen kennis het bedrijfsleven in moet stappen. En dit gebeurt niet enkel in het hoger onderwijs. De VMBO is al door en door verrot.

Als de kogel die Robby van der Leeden raakte, een centimeter naar links was gegaan, was er geen dode gevallen. Als er een paar andere kogels een paar centimeter naar rechts waren gegaan, zouden er nog een tiental van die idioten de pijp uit zijn gegaan.

Ik weet niet of een paar Robby's meer of minder zoveel uitmaken voor Nederland. Maar een hele generatie jeugd goed onderwijs onthouden gaat wel degelijk grote schade aanrichten.