Ik zal het goed met jullie maken!

Stephan (Stephan5)

Daar ben ik nog een keertje!

Ik vind wel dat ik jullie na mijn vorige posting mijn excuses ben verschuldigd.  

Er zijn gelukkig ook heel mooie dingen in de muziekwereld. Dit is echte passie en talent met fantastische muziek. Dit soort optredens zie je gewoon niet meer. Tegenwoordig zijn er tig managers/tekstschrijvers voor het 'opkomende talent' en als je een leuk koppie hebt... dan ben je er.

Een voorbeeld vind ik in eigen land Suzan & Freek. 'Als Het Avond Is' vind ik persoonlijk heel mooi. Dat was hun doorbraak middenin de pandemie. Nu heb ik echter de indruk dat ze daarna alleen maar teksten en muziek schrijven om hits te scoren. Heel jammer, want volgens mij kunnen zij veel beter. In ons land vind ik Eefje de Visser echt heel goed, misschien wel de beste.

Dit is zeker een reden waarom ik nooit naar talentenjachten of al dat soort dingen heb gekeken of zal kijken. Je ziet vaak dat ze heel even met één hitje een succes hebben en daarna weer in de vergetelheid raken.

Dit nummer dat ik nu plaats was een concert van Bob Welch in 1981. Dat was al ruim na zijn vertrek uit Fleetwood Mac. Het contact bleef echter in stand. Stevie Nicks, Mick Fleetwood en Christine McVie waren daar als gasten.

Jaja.... mooi.