Coolblue introduceert pakketpanelen

qltel

Vandaag introduceert Coolblue zijn grootste innovatie ooit: pakketpanelen. Na het in gebruik nemen van het zonnedak op zijn magazijn, het bezorgen van kleine pakketjes op de fiets en het bezorgen van tv’s met elektrische busjes, is de vervolgstap van het e-commercebedrijf om nóg meer uit zijn pakketjes te halen. Door zonnecellen in de blauwe dozen te verwerken, wil het bedrijf klanten helpen om zelf hun eigen energie op te wekken.

Pieter Zwart, Beginbaas van het bedrijf licht toe: “Onze pakketjes hebben een heel belangrijke functie, namelijk producten onbeschadigd bij onze klanten krijgen. Dus misschien is de vraag niet minder blauwe doosjes, maar juist meer doen met blauwe doosjes. Ik vind het superfijn om dit eindelijk na 10 jaar met de wereld te kunnen delen. En eindelijk snappen onze klanten ook dat het logo van Coolblue eigenlijk een zonnetje is.”

De pakketpanelen bevatten speciaal door Coolblue ontwikkelde AVEG microzonnecellen. Hoe groter het pakketje, hoe groter het pakketpaneel én daarmee het apparaat dat de klant van stroom kan voorzien. Met een klein pakketje kan makkelijk een telefoon opgeladen worden. Een grotere doos is geschikt voor het opladen van bijvoorbeeld een laptop of tablet. Coolblue is het eerste e-commercebedrijf dat zonnecellen in zijn pakketten verwerkt en introduceert hiermee zijn grootste zonnigste ooit.

Menwil eerst feedback van klanten verzamelen. De eerste 10.000 proefpakketpanelen worden gratis verspreid over Nederland en België. Voor meer informatie of voor het bestellen van een proefpakketpaneel, ga naar hun website.