FOK!ker van de dag: Der_Mann

Nick

FOK!ker van de dag

FOK!ker van de dag is terug van weggeweest! We zijn de eerste die hem na zijn transformatie mogen interviewen, Der_Mann die nu een Volwassen_Mann is! Der_Mann is een user die vooral te vinden is in de KLB SC. Vaak wordt hij Hermann genoemd, dit vindt hij niet leuk. Der_Mann heeft ook zijn eigen shitlist, hier zet hij elke dag users in die hij shit vindt. 

Der_Mann, heel fijn dat ik je kan interviewen. Hoe gaat het met je?

Bedankt voor de kans, Fylax. Ten eerste wil ik even zeggen dat je top bezig bent met de weblog, ik heb al een paar hele leuke posts gezien. Als antwoord op de vraag: Het gaat sinds vandaag beter dan ooit. Ik voel me bevrijd!

Sinds wanneer ben je volwassen?
Gisteren heb ik een hele mooie dame, wiens naam ik hier niet zal noemen, ''gehosseld'' zoals de coole kids zeggen. Toen het een succes was geworden, merkte ik dat ik me gelijk anders voelde. Vanaf vandaag ben ik 100% volwassen geworden.

Ik ben blij voor je dat je nu eindelijk volwassen bent, kun je voorbeelden noemen van dingen die nu heel anders voelen en zijn dan eerst?
Vroeger reageerde ik nog vrij fel op negatieve reacties naar mij toe. Nu ga ik daar heel volwassen mee om, en ik probeer zo positief mogelijk te blijven. Ook gebruik ik geen scheldwoorden meer, dat vind ik nu kinderachtig. Ik behandel iedereen met respect, ook al behandelen ze mij niet met respect.

Fijn om te horen! Heb je naast de felle reacties nog meer dingen wat je eerst deed en waar je nu spijt van hebt?
 Mensen vertellen over dingen uit mijn privé leven. Het geeft mensen alleen maar meer brandstof om mij te beledigen. Ik had laatst bijvoorbeeld een anekdote geplaatst over mijn bebloede anus. daar heb ik nu ontzettende spijt van.

Mensen die jou beledigen zijn gewoon jaloers op je, Der_Mann. Wat heb je te zeggen tegen je haters?
 Niet zo kinderachtig doen. Dat jullie het niet leuk vinden dat ik niet meer van die infantiele grapjes plaats, betekent niet dat jullie mij mogen beledigen. Jullie moeten zelf eens een keertje volwassen worden, dat zal jullie goed doen..

Dat zijn hele mooie woorden Der_Mann! Wat ga je nu doen in je leven, wat zijn je plannen?
Ik denk dat Minister van Defensie een realistische toekomstige functie voor mij is. 

Waarom denk je dat, en hoe ga je dit doel bereiken?
Vrede. Veiligheid. Stabiliteit. Dat zijn 3 dingen die ik nu, als volwassen man, heel belangrijk vind. Ik ben nu een plan aan het uitstippelen om deze functie te verkrijgen. Helaas kan ik hier nog niets over zeggen.

Wij van de Weblog wensen je veel succes! Als je er binnenkort iets over kunt zeggen, laat je het de Weblog dan als eerste weten?
Jullie zijn de eerste die het weten als ik er iets over kan zeggen. 

Dat is heel aardig van je! Heb je tips voor tieners die ook graag volwassen willen worden?
Er is maar één tip die ik kan geven: Zoek een mooie dame, maak haar de jouwe en dan is de transformatie compleet.

Ik hoop dat veel jongeren je advies gaan opvolgen! Laatste vraag: Wat wil je nog zeggen tegen de lezers van de Weblog?
Ik geloof in jullie allemaal. Geloof ook in jezelf. Iedereen op deze aardbol kan zoals ik worden, je hoeft het alleen maar te willen, en uiteraard, bedankt voor het lezen. 

Bedankt voor je tijd Der_Mann, veel plezier met je volwassen leven en nogmaals succses met het behalen van je doel!
Hartelijk bedankt, en jij ook voor dit interview Fylax. Ik zie een goede toekomst tegemoet voor de weblog. 


Der_Mann is een hele aardige man! Ik verwacht dat hij het ver gaat schoppen, en zijn doel om Minister van Defensie te worden gaat vast lukken!

Wie moet de volgende FOK!ker van de dag zijn? Laat het weten in de reacties!