Exclusieve voorvertoning: Gratis kaartjes Non-Stop!

Anne

NON-STOP

De tijd vliegt
Tijdens een vlucht van New York naar Londen ontvangt air marshal Bill Marks (Liam Neeson) een reeks cryptische sms’jes. Hierin wordt geëist dat hij de Amerikaanse overheid 150 miljoen dollar laat storten op een geheime bankrekening. Tot hij het geld heeft geregeld zal er iedere 20 minuten een passagier aan boord worden vermoord. Marks moet ongemerkt uit zien te vinden van wie de sms’jes komen, maar alle vingers wijzen zijn kant op wanneer blijkt dat de bankrekening op zijn eigen naam staat.

Geregisseerd door Jaume Collet-Serra (Unknown), met Liam Neeson (Taken, Unknown) en Julianne Moore (Hannibal, The Big Lebowski). Vanaf 27 februari in de bioscoop!

NON-STOP

Zien?
FOK! mag in samenwerking met Independent Films jullie laten genieten van deze spectaculaire film, nog voor hij in de bioscoop draait! Op zondag 23 februari om 15.00 uur hebben we een complete zaal beschikbaar in Pathé De Munt in Amsterdam, speciaal voor FOK!kers. Wil jij erbij zijn? Dat kan! Reserveer dan nu kaarten op deze pagina! Uiteraard alleen als je ook echt kunt komen.

Nog even de details: 
Zondag 23 februari
Pathé de Munt - zaal 2
Non-Stop
Start film: 15:00 uur
Inloop zaal vanaf 14:30 uur
Partner: FOK.nl
Distributeur: Independent Films