Terugblik FOK!-blog 2010

Dave (RealBizkit666)

De tijd van de lijstjes is al weer een tijdje bezig. Natuurlijk kunnen wij daar als FOK!-blog niet bij achter blijven. Daarom komen er een drietal blogs waarin we terug blikken op items die dit jaar op de weblog stonden en die wij als weblogcrew erg de moeite waard vonden. Dit is het derde en dus laatste deel van deze drie items.

 En ook bij deze laatste terugblik beginnen we met wat filmpjes en als eerste iets over de magie van de pubertijd. Vervolgens een leuke discussie over een ballendief en dan verder met een Oostenrijks stelletje dat niet van elkaar kan afblijven in de metro. Je kunt trouwens altijd lachen met een ietwat groot uitgevallen bladblazer. En Wild E. Coyote zit nog steeds achter Roadrunner aan.

Dat sommige leraren zelf nog een terug naar school moeten gaan, blijkt wel uit deze foto. Daarnaast doen negers het wel altijd goed op foto's, als je ze kunt zien in ieder geval.

Met ruim 43 Miljoen views is de Rick Roll eindelijk voorbij. Mocht je je afvragen hoe het klink om alle liedjes van 1 album tegelijk te horen, dan kun je hier terecht. De topteksten van zanger Rinus zijn tegenwoordig zelfs in stripboeken te vinden. Als laatste muziekitem hebben we nog een viertal jongens uit Rusland die een videoclip hebben opgenomen.

Deze keer ook een gevalletje van 'Whut?'. Maar dat wordt gelukkig goed gemaakt met verhalen van FOK!kers over wat domme acties die ze vroeger hebben uitgehaald. Dan hebben we nog een 15 minuten durend betoog van een leraar die erachter is gekomen dat 200 studenten gespiekt hebben. Mocht je ooit tijd over hebben om de Mount Everest te gaan beklimmen, kijk dan maar uit voor wat je er zoal kunt tegen komen.

En om deze derde terugblik af te sluiten hebben we uiteraard een aantal filmpjes zonder verhaal er omheen: