Terugblik FOK!-blog 2010

Dave (RealBizkit666)

De tijd van de lijstjes is al weer een tijdje bezig. Natuurlijk kunnen wij daar als FOK!-blog niet bij achter blijven. Daarom komen er een drietal blogs waarin we terug blikken op items die dit jaar op de weblog stonden en die wij als weblogcrew erg de moeite waard vonden. Dit is het tweede deel van deze drie items.

Bij deze tweede terugblik trappen we ook af met wat filmpjes, en we beginnen met 'Sexy girl tapes herself' om vervolgens door te gaan met een auditie en een stukje uit een Indiaase film. Hierna gaan we gezellig op vakantie in bijvoorbeeld Chersonissos.

Ook vandaag hebben we weer een aantal foto's die vooral als waarschuwing dienen. De link tussen de Lemmings en de Chileense mijnwerkers was ook snel gelegd.

Lorenzo is iemand die graag over zijn 'eigen feesie' zingt. En daar heb je natuurlijk ook Sinas en Spekkies bij nodig. En als toetje hebben we nog een plaatje van Jordy van Loon en een liedje met een dansje dat niet helemaal op de goede plek wordt uitgevoerd.

Om hiervan bij te komen, kunnen blanke vrouwen deze workout uitvoeren. Bijkomen deed UIO_AMS dit jaar in Oostenrijk tijdens zijn dobbelsteenavontuur. Mocht je zin hebben om doodsbedreigingen te uiten, laat je vader dan gezellig mee doen.En we hebben natuurlijk nog wat interessante dingen over bandenplakken.

En we sluiten weer af met een aantal filmpjes zonder verhaal er om heen: