Dating is not a crime

UncleSam

Onlangs kwam ik op het internet in contact met een knappe jongeman. Tenminste, zo liet hij uitschijnen want je weet maar nooit.. Zijn foto zag er OK uit. Het on-line flirten wekte mijn interesse op en algauw besloten we om eens af te spreken. Allemaal uitermate spannend!

Ik keek er dan ook geweldig naar uit, en plots was het zaterdag en had ik een date. Enkele zaken die mijn hartje sneller deden slaan:

- Hij was op tijd! Wat ik dacht een kolossale misser te zijn bleek dus niet zo! Want te laat komen is gewoon not done! Ik kwam aan in het cafeetje en hij zat er al. Wat een opluchting!

- Hij zag er min of meer uit zoals op de foto. Uiteraard stuurt iemand zijn mooiste foto door, maar er is een verschil tussen een foto opsturen waar je helemaal niet op gelijkt, en een foto waarop je gewoon heel erg mooi op staat. Alweer een meevaller.

- Ik vond zijn kleding onmiddellijk aanspreken. De eerste indruk was prima!

Dit leek me een leuke date worden en ik had gelijk. We konden over alles praten en de tijd ging (veel) te snel voorbij. Er hing chemie in de lucht en we voelden beiden dat het klikte. Chatten op internet is ongeremd, maar zo voelde ons gesprek in het echte leven ook aan. We spraken af om snel terug af te spreken..

Wordt vervolgd!

Met dank aan blind-flirting voor de submit.