Laagste actieprijs garantie Albert Heijn is niets meer dan een loze kreet!

UncleSam

Origineel bericht 10.00 - Albert Heijn schreeuwt enige tijd van de daken dat ze de goedkoopste actieprijzen hebben van Nederland. En wanneer je ze attendeert op een lagere prijs elders, je het aankoopbedrag retour en een appeltaartje als extraatje krijgt.

De werkelijkheid is anders. "Service"-baliemedewerkers kijken je zuur aan en proberen met allerlei smoesjes en discussies er onder uit te komen.

Ondertussen proberen de Harry Piekema's in Zaandam in allerijl nieuwe regels te verzinnen, om maar te voorkomen dat klanten met gratis producten de winkel uitlopen. Een beperking van zes stuks was begrijpbaar, maar het niet meer toestaan van geprinte folders van Internet is gewoon naaien van je klanten. Door Albert Heijns monopoliepositie in sommige delen van het land moet je kilometers omrijden voor een andere supermarkt(folder). En de o zo groene AH dupeert ook de mensen die uit het oogpunt van papierbesparing een reclame sticker op hun deur hebben zitten.

Nee, AH heeft met deze actie de plank volledig misgeslagen. Schreeuwen dat ze de goedkoopste zijn, maar als je ze er vervolgens mee confronteert zijn ze niet thuis..

Update 16.54

En AH heeft de regels weer eens aangepast. Maximaal drie producten, de concurrerende supermarkt moet in dezelfde plaats zitten en je krijgt slechts het verschil terug..

Veel dorpen hebben maar één supermarkt.. zo kan ik ook een LAPG geven..

Heel heel slecht hoor van Albert Heijn, maar ja dat is "Gewoon bij Albert Heijn"..