Pedojaagster Yvonne van H. mag brommen

Dirkh

Mijn excuses dat deze blog zo laat is geplaatst, maar het kon niet anders. Nadat afgelopen dinsdag de IJsstokjesboot de voorspelling van de weblog heeft waargemaakt en het goede nieuws van vandaag, zijn wij van de weblog eerst eens bij elkaar gekomen om dat ruim te vieren. Prioriteiten stellen heet dat, eerst feestje dan blogje. 

 
Goed, Yvonne van H. mag twee maanden brommen, de bak in, gestreept pakje dragen en brood met spinnen eten. En terecht! Het kon natuurlijk ook niet anders dan dat het een keer zou gebeuren. Mocht iemand nog niet weten wie of wat Yvonne van H. is, dan een korte uitleg.
Yvonne van H. heeft een tijdje een internetsite gehad en met een stel pedojagers zijn ze op 18-plus sites gaan ronselen. Dus op zoek naar mannen die ze kunnen betrappen op een virtuele overtreding. In dit geval, sex met minderjarigen. 
Als je dat doet, dan moet je stevig in je schoenen staan en zeker weten dat wat je doet, dat dat ook klopt en correct verloopt. Maar dan plaatst Yvonne van H. alle gegevens op de website, inclusief foto’s, naam, adres en alles wat ze maar los kon peuteren. 
Als je hier een fout mee maakt, dan teken je iemand voor het leven en vernietig je zijn toekomst. Yvonne van H. was namelijk nogal camera geil, en dat hield niet op bij de webcam. Zo bezocht ze Pauw en Witteman en werd ze door verschillende media geïnterviewd. Dus exposure voor haar zelf en natuurlijk voor haar site.

Als je dus met je giechel op haar site terecht kwam, dan was je nationaal bekend en kan je wel een stel randdebielen in je mailbox verwachten, als het daar bij zou zijn gebleven. Ook kan je je gezin uitleggen wat er gebeurd is, maar uitleggen heeft geen zin. Yvonne van H. luisterde ook niet naar uitleg, dus het bleef op internet staan, klaar uit. 

 
Yvonne van H. trof eindelijk de verkeerde. Iemand die niet zomaar hoopte dat de storm wel zou gaan liggen en dus in verweer ging. Ook een onschuldig iemand kan hopen dat als je je stil houdt, alles wel over gaat. Maar deze meneer niet. Deze meneer was boos, heel boos. 
Yvonne van H. werd tot een paar uur schoffelen veroordeelt en daar mocht ze het mee doen. Maar nee, Yvonne van H. onttrok zich in één keer van alle verantwoordelijkheid en wees naar een ander “Het is niet mijn site, maar van een ander, ik noem geen namen maar hij heet Matt Hoorn. Ik kon er niks aan doen” en ging dus in beroep. 
Het gerechtshof was het inderdaad niet eens met de lagere rechters, de knurften. Yvonne van H. hoeft helemaal niet te schoffelen, welnee! Ze mag vier maanden zitten, maar krijgt twee maanden voorwaardelijk. 
 
Dat is even slikken voor de pedojaagster. En dat nog wel in de week van de dodenherdenking, daar waar ze haar hele familie heeft moeten herdenken nadat deze genadeloos waren afgeslacht door de Duitsers. Nou ja, afgeslacht… het was net even anders. Maar zo heeft ze het nou eenmaal opgeschreven in haar boek “Tranen op 4 mei”.
Ook allemaal gelogen, dat dan weer wel. 
 
Goed, ze mag dus een tijdje brommen. Maar ze gaat in cassatie, haar advocaat is er al druk mee bezig. Deze advocaat is blij met Yvonne van H. kan ie weer uurtje factuurtje doen. 
Ons advies aan Yvonne van H. is om zoveel mogelijk door te procederen, tot je er bij neervalt. Figuurlijk natuurlijk. 
 
Wil je alles lezen over Yvonne van H?  Klik dan op onderstaande tag.