De geschiedenis van de striptease (slot)

Marco (cptmarco)
 
en de macht van jouw naakte venusheuvel. Laatste deel uit deze vervolgserie.
 
…oefening baart kunst…tips voor een succesvolle striptease…. Striptease is een dansact waarbij je je voor de ogen van je partner, vriendin of een publiek van meerdere mensen, heel langzaam, sensueel, verleidelijk en plagend uitkleed en als zodanig uitgevoerd wordt door jonge vrouwen of meisjes.

Over het algemeen is het doel je toeschouwer(s) en/of je zelf op te winden en in vervoering te brengen door het plagerige uitkleden, tot je helemaal naakt bent. Als je dan al je vrouwelijke vormen bloot hebt laten zien, is de show (jammer genoeg) meestal afgelopen.

Ik ben met mijn vierentwintig jaar dan wel geen ‘oude rot’ in het striptease-vak, maar na vijf jaar (hobby) striptease en naaktdans, kan ik beginnende meiden toch wel wat tips geven hoe je je man, vriend, vriendin of een heel publiek kunt boeien tijdens een verjaardag, damesavond, vrijgezell(inn)en party enz. Hou er wel rekening mee dat bij veel feestjes niet iedereen al achttien jaar is, dus wel helemaal naakt maar geen porno!

Mijn tips: Misschien overbodig te vermelden maar de eerste vereiste is een goed verzorgd lichaam dat geen overbodige, opvallende haargroei heeft zeker niet op of rond je venusheuvel. Trend tegenwoordig is helemaal geen lichaamshaar of een klein streepje schaamhaar. Als er weinig of niets zichtbaar is van je schaam(geslacht)delen (als je geen schaamhaar draagt) heeft een volledig gladde venusheuvel de voorkeur.

Zorg wel dat je voor de show controleert dat eventuele stoppeltjes zorgvuldig verwijdert zijn. De ‘onschuld’ glanst er dan vanaf….! Als het bij jouw allemaal zo uitziet ben je klaar om met je lichaam te showen en te pronken en het door elk publiek te laten bewonderen. Als je de bewegingen netjes houdt hoef je je trouwens ook geen zorgen te maken over eventuele (te) jonge toeschouwers.

Bedenk wel dat je heel goed bekeken zal worden en dat vooral je vrouwelijk publiek elk lichaamsdetail kritisch zal beoordelen. Probeer gerust extra aandacht te trekken voor je mooiste details ook als je vind dat dit bv je tepels zijn, buiknavel, billen of venusheuvel. Dit leid de aandacht af van je ‘mindere plekjes’, als je die al hebt! Dans bij voorkeur op een verhoogd podium, je lichaam komt dan mooier over en wat belangrijker is, iedereen kan je goed zien en daar gaat het om.

De verlichting is heel belangrijk, je lichaam moet goed verlicht worden om je prachtige vrouwenvormen te accentueren. De mooiste accenten worden verkregen wanneer je schuin van boven met ‘spotlights’ beschenen te wordt. De typische schaduwen onder borsten, buik en venusheuvel, zullen dan de rondingen echt rond maken en de aanblik van je naaktheid een extraatje meegeven. Verzoek om muziek waarop je je lekker kan bewegen, liever iets langzamer dan te snel.

Draag wat meer kledingstukken over elkaar zodat je niet te snel naakt bent, of dit moet juist je bedoeling zijn, bv. als je zonder kleren wilt doordansen…. De kleding moet goed gekozen zijn, ze moet gemakkelijk maar sensueel geopend kunnen worden zodat steeds meer van je mooie lichaam zichtbaar wordt. Het afstrippen van je kleding moet in elk geval ondeugend en plagend zijn. De delen die de kijklust verhogen zijn je buik, buiknavel, schouders, billen, dijen en heupen.

De kleding moet in de smaak van je publiek vallen en kan bepaalde types of een thema uitbeelden. Typetjes die het meestal goed doen zijn oa. verpleegster, kelnerin, politieagente, tiener/schoolmeisje, stuwardes, lerares, kerstvrouw, dienstmeid enz…. Oefen vaak voor een grote spiegel alsof je publiek hebt, het is heel confronterend maar je kunt zo goed zien wat anderen ook zien. Beweeg langzaam en heel bewust en blijf in de spiegel kijken om te ontdekken wat je meest verleidelijke bewegingen en poses zijn.

Zeker het dansen zonder slipje moet je goed beheersen, je wilt tenslotte je benen bewegen en zoveel mogelijk tonen zonder onzedelijk te worden. Als je een act hebt ingestudeerd is het verstandig deze eerst door een vrouw (vriendin) te laten ‘keuren’ alvorens voor publiek bloot te gaan. Ontkleed je bij voorkeur helemaal dus ook je tanga of string uit want bijna iedereen verwacht dit en veel mensen komen juist hiervoor. Stel je toeschouwers daarom niet teleur door je venusheuvel bedekt te houden.

Soms wordt iemand uit het publiek gevraagd om bij het strippen te ‘helpen’, vaak de man of dame waarvoor de striptease het meest bedoelt is. Laat ze bv jou BH losmaken en wat later (eindelijk) ‘verlossen’ van je slipje… Bedenk ook een einde voor je optreden zodat je weet hoe het verder gaat als je tenslotte helemaal naakt bent. Eindigt hier de show, loop dan toch een paar keer op en neer om het publiek de gelegenheid te geven alles goed te bekijken.

Het geeft jezelf een bevredigend, bevrijd gevoel en je publiek geniet daarvan en zal dit ook waarderen. Je schoonheid blijft dan ook beter in hun herinnering. Je kunt natuurlijk verder dansen, naakt zoals je bent en niemand zal je daaraan hinderen, integendeel ze zullen geboeid toekijken.

Toch is dit lastiger als het lijkt,…naaktdansen zonder ‘teveel’ te tonen. Maar dit heb je voor de spiegel (en voor je vriendin) goed geoefend….! Heel langzaam heupwiegen en bekken kantelen terwijl je handen je lichaam strelen over borsten, buik en venusheuvel is zeer erotisch. Spreid niet je benen en als je dit toch doet verberg dan je geslachtdelen (de venusheuvel hoort hier niet bij) met je hand(en).

Loop gracieus met de ene voet voor de andere en laat de heupen wat overdreven wiegen. Uiteraard hoef je na je act niet direct weg te ‘vluchten’, je kunt gewoon een praatje maken of iets samen drinken met je toeschouwers. Zolang je naakt bent zullen, vooral de dames, je aanspreken en allerlei vragen en opmerkingen hebben……weet dat jij het middelpunt bent, dat jij mooi bent en…. dat jij het publiek in je macht hebt…benut daarom ook de macht van jouw naakte venusheuvel…… Veel plezier en genot.

Degene die alles gelezen hebben wil ik bedanken voor hun aandacht. Liefs Yvonne