Geschiedenis van de striptease(2)

Dirkh

…..de geschiedenis van de striptease en de macht van de blote venusheuvel…….(deel 2)

De macht van de blote venusheuvel …. Een spreekwoord zegt: “Kleren maken de man”, hieraan zou je kunnen toevoegen: “naaktheid siert een mooie vrouw” en daarin speelt de meest begeerde, typisch vrouwelijke ronding, de venusheuvel een glanzende hoofdrol.

De naakte venusheuvel heeft zelfs de macht over mannen welke door hun kledij (uniform of smoking) als man aanzien hebben! Aldus speelt de venusheuvel in de geschiedenis al eeuwen lang een glanzende hoofdrol.

Glanzend omdat deze, sinds deze openlijk in dansen of anderzijds bloot wordt getoond wordt, heel vaak glanzend glad was en nog is.
Maar ze waren/zijn niet allemaal even mooi en even geschikt om zonder enig schaamhaar ontbloot getoond te worden, hoewel dit toch een smaakkwestie blijft. Vaak hebben meisjes mooi bijgewerkt schaamhaar in de vorm van een klein streepje op hun venusheuvel.

We hebben het hier uiteraard niet alleen over de venusheuvel en soms is een naakte vrouw zelfs mooier als deze verleidelijke ronding (enigszins) bedekt blijft!!! Feit is dat dit lichaamsdeel het meest begeerd is en derhalve een veel beschreven hoofdrol speelt…!
 

Wat is striptease?
Hierover kunnen we verschillende versies en verhalen schrijven. In de inleiding werd hierover al iets verteld…..Striptease is ook de kunst door geleerde bewegingen, heel geraffineerd op een plagende manier het lichaam ontbloten tijdens een verleidelijke dans van de stripteaseuse. Hierbij worden dan vaak verhalen, personen of personages uitgebeeld als bv. Salome, Marilyn Monroe, een verpleegster, politieagente, tiener enz. Striptease geeft hoge erotische beloften, die desondanks door het naakte vrouwenlichaam nooit waargemaakt kunnen worden want de toeschouwer, man of vrouw, verhardt bij het kijken in zijn/haar rol van toeschouwer.
Ook het feit dat, zeker tegenwoordig, een man of vrouw vaak als ‘hulp’ op de bühne wordt gehaald voor het af/uitdoen van bh of (tanga)slipje.

Als de dame tenslotte helemaal naakt is, is de schouw (jammer genoeg) meestal afgelopen, hoewel ze bij diverse danseressen pas begint….. wordt vervolgd….

Met dank aan lovepussy voor de submit en lees hier deel 1