Beschadigde Voorhuid

Marco (cptmarco)

We vinden zo nu en dan de meest vreemde bijdrages in de submit. Ik gok dat submitter RickoKun een pilletje teveel geslikt heeft vandaag. Maar dat maakt niet uit, hier zijn briljante bijdrage:

Mein herren und (minderjärige) mädchen! Het was een onreine avond, die vreemde maandag 8 december. Eigenlijk was het eerder die middag al een onheilige dag. Baas als ik was had ik mijzelf een nieuw kapsel aangemeten en ik zag er fokking sexy en verzorgd uit die dag.

We hadden een presentatie op school dus ik had ook gangsterpatta's (dat is schoenen in het Australisch) aan. Van die maffia dingen, jeweetwel. Anyhows, ik was de hele dag al geil en dit kwam omdat ik snachts echt een kankergeile droom had. Ik neukte gewoon willekeurige 16-jarige meisjes op straat!

Jullie weetzen, Rickokun is namelijk expert op het gebied van de zogenaamde lucide dromen. Ik kreeg zulks ineens door dat ik droomde en dan is mijn missie snel bepaald, in mijn droom liep ik door de stad groningen dus ging ik maar 16 jarige chicks neuken, geil dat ze waren! Ik kwam bijna tot climax totdat mijn verdomde wekker om half 9 afging, werd ik mij maar wat eerder bewust van de droom, dan had ik tenminste nog klaargekomen in mijn boxershortje tot ergenis van mijn lieve mama aangezien hij zwart is en er dus grijs achtige vlekjes in komen

Zie hier een paint die een beeld geeft van deze gebeurtenis. Maar goed, ik werd dus al wakker met een stijve en was meteen fokking geil! Echter had ik weinig tijd om goed te kunnen fappen aangezien ik ook wel een beetje moe was en dan is de geilheid anders dan laat op de avond. Ik nam de bus en daar zag ik al chicks in zitten maar bleef maar naar de borstjes en bipsjes kijken terwijl een mattie van mij verhalen vertelde over het weekend waar ik met een half oor naar luisterde.

De hele dag ging dat dus fokking door hé? Zeker toen ik op school kwam waar meer meiden dan gasten waren dus nam ik al die heugdige beelden in mij op! De schooldag was voorbij en het was s'avonds toen ik mijn pc met pr0n klaar had staan! Nouja, toen ging ik dus stiekem een beetje fappen hé? Mijn trainingsbroek had ik aan en ging zeg maar wrijvend over mijn broek en stimuleerde zo mijn harde penis terwijl ik gewillige dames op mijn beeldscherm had.

Mijn ouders zaten in de woonkamer House te kijken dus kon ik niet zomaar even de swans eruit halen om flink te gaan sjorren aan mijn harde rozige penetraatpiraat Echter door het vele wrijven heb ik dus een soort van schaafwond aan mijn voorhuid gekregen en dat is niet zo fun kan ik je vertellen! Ik dacht toen maar van: "Rickokun jij baas, ga jij maar gewoon naar je kamer en stop er een zelfgebrande pr0n dvd in en ga dan maar even hard raggen om het dan op te vangen met een WC papiertje!"

Maarja, toen bleek dat mijn broer en zijn vriendin die ik beneden zaten naar bed gingen, een zeer hoorbare kamer naast de mijne. Die zouden mijn pauper DVD speler meteen horen en dan moet ik bovendien zonder geluid fappen. Ook al doe ik dat dan maakt mijn DVD een kabaal van jewelste als ie een clipje verderspoelt. Zo ben ik dus weer op bed gaan liggen, nog steeds met een stijve swans incluis schaafwond die inmiddels wel weer is geheeld, je ziet slechts een heel klein iets, geen korstje maar gewoon een vlekje hé!?

Samenvatting klachten: Klacht 1: Niet kunnen klaarkomen op bewuste droom vanwege wekkertje Klacht 2: Hele dag niet concentreren omdat mijn testikels zijn opgezet en dus veel sexhormonen aanmaakten waardoor ik naar kontjes en tietjes ging kijken. Klacht 3: Niet normaal kunnen rukken, beneden en zelfs niet eens boven! Klacht 4: Schaafwondje creëren van het droog-rukken!

PS: Tijdens het typen van dit topic is mijn broer vroegtijdig thuisgekomen terwijl mijn mama had gezegd dat hij pas rond 11 uur thuis zou komen Ik ga zo maar even naar boven denk ik aangezien hij toch beneden tv kijkt!