MaddoxX gaat er niet vandoor met 80 miljoen

Dirkh

Twintig jaar en fan van Prisonbreak, Doe Het Zelf hackertje en een kutkneus eerste klas. Dat zijn de ingrediënten van een paar topics vol in General Chat over MaddoxX die gezien wordt als dader van een miljoenendiefstal. Deze ICT-er in opleiding zou een game hebben gejat door gebruik te maken van een slecht beveiligde server en wat creditcard-gegevens te hebben misbruikt om aan zijn gokverslaving te voldoen. Totale schade: 60 tot 80 miljoen.

Zijn beste maatje, ene Maikuuul, ook niet een van de meest intelligentere FOK!kers, bevestigt dat MaddoxX degene is die afgelopen dinsdag is opgepakt vanwege zijn vermeende “crime”.

Zoals verwacht, gezien zijn postgeschiedenis is het niet een bijster slim ventje. Veel verder dan het nalopen van de “Hendig sjieke slip” en “Kankerkachel” topics komt ie niet. Op FOK! liet hij zich niet echt uit over zijn miljoenentransacties.

Als je in staat bent om zoveel geld weg te kapen bij anderen, dan doe je er goed aan om dit niet vanaf een makkelijk traceerbaar internetverbindinkje op zolder te doen en niet overal de zelfde username te gebruiken.
Onlangs maakte hij nog geld over via iDeal, maar was niet tevreden over de aankoop. Wij zijn erg benieuwd naar wat hij gekocht heeft, het is niet bij een bedrijf geweest. Dus een particulier die handelt in Thaise crackhoeren omdat hij zelf nogal moeite heeft om aan zijn trekken te komen, of misschien wel een mooie brommertje via Marktplaats.
Met zoveel geld op je virtuele rekening zou je verwachten dat je wel weet hoe je je bankzaken moet regelen.

Mocht MaddoxX inderdaad de dader zijn van deze hele bedoeling, dan wens ik hem veel succes met zijn virtuele geld en dat hij over een paar jaar mag genieten van de topics die er inmiddels al over hem vol gepost zijn, voorlopig komt je niet meer in de buurt van een computer.
Ik hoop dat je veel geleerd hebt van de serie Prison Break, je zal vast een goede Bitch zijn. Oh, als iemand zijn broekzak binnenstebuiten keert, dan is het de bedoeling dat je die beetpakt en meeloopt.
Dit wordt de vluchtauto waarmee jouw broer Jeroen jou komt helpen te ontsnappen?

Met dank aan de users die meeposten in General Chat

Topics in General Chat:
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8
Deel 9
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel 13
Deel 14
Deel 15