Introductie nodig?

Melissa (Smeej)

Mijn naam is Esmée, ooit geboren op een winterse dag in februari.

Soms vragen mensen aan mij, Esmée wie ben jij eigenlijk, beschrijf jezelf eens in 5 woorden. Je kent ze wel de standaard vragen die mensen aan je stellen om wat meer over je karakter te weten te komen. Noem een slechte eigenschap noem een goede. Op die momenten weet je eigenlijk alleen de goede. Ben ik dan alleen maar lief, spontaan, vriendelijk? Of ben ik ook gewoon een trut, egoïstisch, jaloers en kinderachtig? Ja! Natuurlijk ben ik dat. Maar alleen op momenten waarop ik vind dat ik dat mag zijn, maar dat ga je natuurlijk niet vertellen aan iemand die je amper kent. Dat zou diegene afschrikken. Dus bij deze… Ik ben Esmée, 21 lentes jong, woon in hartje Amsterdam en ben single.

Single ben ik sinds 3 maanden. Na een relatie van 3 jaar ben ik veranderd. Een andere Esmée dan dat ik was. Ik geniet nu meer van het leven dat ik eerst deed. Ik had eergister zelfs mijn eerst One-Night-Stand. Vroeger zou ik er niet aan moeten denken, zoiets is voor sletten, dellen, meisjes die snel met hun benen wijd gaan. Of ik er nu hetzelfde over denk? Néé echt niet, het was heerlijk, hemels!! Wel de lusten niet de lasten. Beide genieten van iets wat waarschijnlijk toch maar eenmalig is.

 

Ik heb S. leren kennen in Bitterzoet een café/club waar ik op de donderdag wel eens wat ga drinken met vrienden, vroeger zou ik nooit op hem gevallen zijn. Veel te studentikoos en wild. Maar eergister was het toch echt een lekker snoepje dat voorbij kwam vliegen. Bij binnenkomst had ik mijn oog al op hem laten vallen, voor het eerst sinds die 4 maanden voelde ik weer een gevoel opkomen wat ik allang niet meer had gehad. Ik voelde de drang naar lust. Ik hunkerde naar hem. Samen met een vriendin ging ik dicht in de buurt van S. dansen. En dansen dat kon hij zeker. Het was warm en ik begon steeds dichter tegen hem aan te dansen tot op een gegeven moment hij me aansprak en vroeg of ik zin had ergens te gaan zitten waar het rustiger was. Ja! Tuurlijk wilde ik dat, en huppelde als een jong hertje achter hem aan. Niet veel wijn later lagen we zoenend op de loungebanken die Bitterzoet heeft. Toen kwam de hamvraag “jouw huis of de mijne” of in zijn geval kamer. Dan mijn huis maar. Het was een nacht om niet te vergeten, ik wist niet dat seks zo lekker kon zijn, eindelijk een keer zelf echt genieten! En het lekkerste gevoel kwam in de ochtend. Wakker worden zonder iemand naast je, want S. was als sneeuw voor de zon verdwenen. Met een glimlach op m’n gezicht liep ik de keuken in voor een glas verse jus(want dat had ik wel verdiend na een nacht inspanning), toen ik een briefje op de koelkast tegenkwam met: Het was lekker, next time @ my place? En zijn telefoonnummer. Sjies, wat is dit nu weer. Moet ik hem bellen? Sms’en? Of toch maar hard to get spelen of niks meer van me laten horen? Ik wil niet dat mijn droom een nachtmerrie wordt!