Rouvoet is van God los

Dirkh

We zijn nog niet gewend aan het idee dat we straks niet meer mogen roken in het cafe of Christen Rouvoet heeft al weer wat nieuws. Nou ja nieuws, het is al duizend keer geopperd, maar uit zijn bek klinkt het als een oproep van God zelf.
Er moest maar eens gestopt worden met het maken van reclame voor de good old Happy Meal. Kinderen worden namelijk te dik.

Vandaag was in het journaal te zien hoe de reclame invloed heeft op de jeugd. "Als ik zo'n reclame zie, dan vraag ik het aan mijn vader en dan krijg ik het!" zegt een jongetje die net zijn melkgebitje verloren is.
Gaat het een beetje Nederland? Ik heb de oplossing voor het probleem van dik wordende koters gevonden en daar hoef ik helemaal geen Einstein voor te zijn.
Stop de kinderbijslag, de kinderkorting, de combinatiekorting en allerlei toeslagen  die ouders krijgen als het kind maar ook iets te druk is en het door een GroenLinks stemmende Halsema wannabee meteen bestempeld wordt als ADHD kindje.
Op die manier halen ze het wel uit hun domme slappe harses om die kinderen te trakteren op alles wat ze vragen.

Nee, Rouvoet met zijn trillende onderlip wijst naar de reclamemaker. Die is de boosdoener. Luister eens Gerefo, als je godverdomme je kind alles geeft waar ie om vraagt, dan ben je het niet waard om ouder te zijn en is prenataal of postnataal aborteren de meest logische stap en kan je eerst een paar jaar oefenen op een pop.
Rouvoet, ga eens wat nuttigs doen... begin een abortuskliniek of zo en gebruik de embryo's voor de door jou verguisde onderzoeken tegen borstkanker.