Tuig van de richel

Xessive

Krakers: luie stumpers die zich vanuit een anarchistische instelling, afzetten tegen de maatschappij. Tuig dat vreet uit de sociale ruif, gevuld door mensen, die niet te beroerd zijn om te werken. Een gewelddadig zootje mafketels, dat met harde hand aangepakt zou moeten worden.

De laatste dagen werd weer pijnlijk duidelijk hoe ver dit gajes bereid is om te gaan om hun zogenaamde verheven levensstijl (op kosten van de staat tot 12 uur 's middag in je nest liggen meuren) te verdedigen. Ik zou wel eens willen weten of die idioten beseffen dat ze alleen bestaan bij de gratie van iedereen die wel bereid is zijn steentje bij te dragen, en dan bedoel ik niet die steentjes die ze bij Cohen door de ruiten hebben geflikkerd.

Moet je voorstellen dat heel Nederland zou zeggen: 'weet je wat? Ik ben het zat. Vanaf heden werk ik geen slag meer en ga ik parasiteren op de maatschappij.' Oppakken, tewerkstellen en een maal per week een paar klappen met de wapenstok, lijkt mij een goede oplossing. Een betere oplossing dan een berg aan belastinggeld uitgeven om de hard werkende burger te beschermen tegen dit soort kwaadaardige gezwellen in de maatschappij.

En voor iedereen die denkt dat het allemaal wel meevalt. Lees dan vooral even de laatste regel in dit artikel. Neen, van de pot gerukte mafkees! Niet iedereen heeft een vlindermes thuis, alleen die criminelen waar jij mee optrekt...